Обґрунтування технічних та якісних характеристик, предмету закупівлі.

Дата: 30.01.2024 09:42
Кількість переглядів: 207

Реконструкція Дачненського ДНЗ ясла-садка "Антошка" з улаштуванням протирадіаційного укриття, за адресою: вулиця Шевченка 13, село Дачне Одеського району, Одеської області

(ДК 021:2015: 45450000-6 — Інші завершальні будівельні роботи)

 

  1. Повне найменування: Відділ з питань утримання комунального майна Дачненської сільської ради Одеського району Одеської області, 44941770.
  2. Місцезнаходження: вул. Шахтарська-8-а, с. Дачне Одеського району Одеської області, 67625.
  3. Процедура закупівлі: Відкриті торги. Процедура закупівлі Відкриті торги проводиться Замовником з урахуванням Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами).
  4. Назва предмета закупівлі: Реконструкція Дачненського ДНЗ ясла-садка "Антошка" з улаштуванням протирадіаційного укриття, за адресою: вулиця Шевченка 13, село Дачне Одеського району, Одеської області (ДК 021:2015: 45450000-6 — Інші завершальні будівельні роботи).
  5. Місце виконання робіт: Україна, 67625, Одеська область, Одеський район, с. Дачне, вул. Шевченка, 13.
  6. Очікувана вартість: 27 431 563.20 грн з ПДВ
  7. Джерело фінансування: Кошти місцевого бюджету.
  8. Основний об’єкт – класу наслідків СС2.
  9. Строк виконання робіт: до 31.12.2024 року. Початковий термін виконання робіт визначатиметься у відповідності до дати укладення договору про закупівлю за результатами проведення даних відкритих торгів.
  10. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення на 2023 рік на об’єкт: Реконструкція Дачненського ДНЗ ясла-садка "Антошка" з улаштуванням протирадіаційного укриття, за адресою: вулиця Шевченка 13, село Дачне Одеського району, Одеської області (ДК 021:2015: 45450000-6 — Інші завершальні будівельні роботи), затверджений рішенням Дачненської сільської ради у  від 16.11.2023 р №1077-УІІІ “Про внесення змін і доповнень до рішення Дачненської сільської ради від 22 грудня 2022 року №783 - VIIІ “Про бюджет Дачненської сільської ради на 2023 рік”.
  11. Обгрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі: Відповідно до проектно-кошторисної документації очікувана вартість робіт: Реконструкція Дачненського ДНЗ ясла-садка "Антошка" з улаштуванням протирадіаційного укриття, за адресою: вулиця Шевченка 13, село Дачне Одеського району, Одеської області. Очікувана вартість предмету закупівлі складає 27 431 563.20 грн, в тому числі ПДВ. В КЕКВ 3142 Реконструкція та реставрація інших об’єктів. Закупівля проводиться згідно Закону України «Про публічні закупівлі» (далі - Закон) з урахуванням Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178, зі змінами а також з виконанням та розробленням Проектно-кошторисної документації по об’єкту, Експертизи проектної документації, Технічний та авторський нагляд за об’єктом.
  12. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації Реконструкція Дачненського ДНЗ ясла-садка "Антошка" з улаштуванням протирадіаційного укриття, за адресою: вулиця Шевченка 13, село Дачне Одеського району, Одеської області. За результатами розгляду проектної документації на будівництво встановлено, що зазначену документацію розроблено відповідно до вихідних даних на проектування з дотриманням вимог до з питань міцності, надійності, довговічності; з питань пожежної безпеки; розділ водопостачання та водовідведення; розділ електрообладнання та електроосвітлення; з питань кошторисної частини проектної документації; розділ опалення, вентиляція та кондиціонування повітря; з питань охорони праці; з питань санітарного і епідеміологічного благополуччя населення; розділ організація будівництва і може бути затверджено (схвалено) в установленому порядку з такими техніко-економічними (технічними) показниками.

            Експертиза проектної документації виконана товариством з обмеженою відповідальністю «ЕКСПЕРТ ПРОЕКТ ГРУП» на підставі договору на виконання експертизи проекту будівництва, експертний звіт № ОД/055-10-23/КП від 27 жовтня 2023 , укладеного у відповідності з Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядком затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 р. №560.

 В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

Вимоги до розрахунку ціни пропозиції процедури закупівлі: розрахунок договірної ціни є твердим та складається відповідно до «Настанови визначення вартості будівництва», затвердженої Наказом Міністерства розвитку громад та територій України, від 01 листопада 2021 р. № 281.

5. Якщо пропозиція закупівлі учасника містить не всі види робіт або зміну обсягів та складу робіт згідно з документацією закупівель, ця пропозиція вважається такою, що не відповідає умовам документації закупівлі, та відхиляється Замовником.

6. Учасники при поданні тендерної пропозиції повинні враховувати, що відповідно до пункту 6-1 Розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про публічні закупівлі” тимчасово, з 2022 року строком на 10 років, встановлюються такі особливості здійснення закупівель, якщо вартість предмета закупівлі дорівнює або перевищує 200 тисяч гривень:

1) замовник здійснює закупівлю товарів, визначених підпунктом 2 пункту 6-1 Розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва дорівнює чи перевищує зокрема, у 2024 році – 20 відсотків. Перелік товарів з підтвердженим ступенем локалізації оприлюднюється на веб-порталі та офіційному веб-сайті Мінекономіки за посиланнями:

https://prozorro.gov.ua/page/localisation

https://cutt.ly/SX8MmIQ

Згідно п. п. 4 п. 61 розділу 10 Закону у разі здійснення замовником закупівлі робіт чи послуг, якщо виконання таких робіт чи надання послуг передбачає набуття замовником у власність товарів, визначених вказаним пунктом, процедури закупівлі таких робіт чи послуг здійснюються з урахуванням особливостей, встановлених вказаним пунктом.

Згідно з абзацом 9 підпункту 1 пункту 6-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону ступінь локалізації виробництва визначається самостійно виробником такого товару та підтверджується Уповноваженим органом у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Таким порядком є Порядок підтвердження локалізації виробництва товарів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 02.08.2022 № 861. З метою дотримання норм п. 6-1 Розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про публічні закупівлі”, учасник повинен надати в складі документів тендерної пропозиції - Довідку в довільній формі з інформацією про наявність товару, вартість якого враховано в кошторисній вартості тендерної пропозиції,  у відповідному переліку товарів з підтвердженим ступенем локалізації виробництва 20% або більше, який формує та веде Уповноважений орган, та вказати безпосередньо найменування товару, номера ID товару, який присвоєно електронною системою закупівель.

7. Учасник процедури закупівлі з урахуванням п. 131 постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядків підтвердження ступеня локалізації виробництва товарів та проведення моніторингу дотримання вимог щодо ступеня локалізації виробництва предметів закупівлі, внесених до переліку товарів, що є предметом закупівлі, з підтвердженим ступенем локалізації виробництва» від 2 серпня 2022 р. № 861 надає у складі тендерної пропозиції сертифікати відповідності системи управління якістю у виробництві вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 або ДСТУ EN ISO 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) щодо виробника, продукція якого пропонується таким учасником (товари, вартість яких враховано у складі договірної ціни учасника – генератор, насоси), або національних стандартів, якими їх замінено, виданого акредитованим відповідно до законодавства органом з оцінки відповідності.

 

 

ВІДОМІСТЬ ОБСЯГІВ РОБІТ

 

 

Умови виконання робіт: к=1,06 обмежені умови забудованої частини населених пунктів (обмежені умові складування матеріалів; наявність будівель, а також зелених насаджень, що зберігаються, у безпосередній близькості від місця робіт

   

Об'єми робіт


Ч.ч.

Найменування робіт і витрат

Одиниця
виміру

  Кількість

Примітка

1

2

3

4

5

 

Загальнобудівельні роботи

 

 

 

 

01/23-РП.АБ, КБ Том 2

 

 

 

 

Земляні роботи

 

 

 

1

Розроблення ґрунту з навантаженням на автомобілі-
самоскиди екскаваторами одноковшовими дизельними
на гусеничному ходу з ковшом місткістю 1 [1-1,2] м3,
група ґрунтів 1 /при глибинi котлована до 3 м,
незалежно вiд об'єму котлована або його площi/

м3

332,8

 

2

Розроблення ґрунту з навантаженням на автомобілі-
самоскиди екскаваторами одноковшовими дизельними
на гусеничному ходу з ковшом місткістю 1 [1-1,2] м3,
група ґрунтів 2 /при глибинi котлована до 3 м,
незалежно вiд об'єму котлована або його площi/

м3

643,3

 

3

Доробка вручну, зачистка дна i стiнок вручну з викидом
грунту в котлованах i траншеях, розроблених
механiзованим способом

м3

19,522

 

 

- перевезення грунту у тимчасовий відвал для
подальшого використання (зворотня засипка та
обвалування споруди) на відстань до 5 км -

 

 

 

4

Перевезення ґрунту до 5 км

т

344,265

 

5

Перевезення ґрунту до 30 км

т

1180,87

 

6

Робота на відвалі, група ґрунтів 1

м3

251,1

 

7

Робота на відвалі, група ґрунтів 2-3

м3

502,6

 

8

Навантаження ґрунту на автомобілі-самоскиди
екскаваторами одноковшовими дизельними на
гусеничному ходу з ковшом місткістю 1 [1-1,2] м3, група
ґрунтів 2 (у тимчасовому відвалі)

м3

140,7

 

 

- перевезення грунту з тимчасового відвалу для
зворотньої засипки -

 

 

 

9

Перевезення ґрунту до 5 км

т

246,225

 

10

Засипка вручну траншей, пазух котлованів і ям, група
ґрунтів 2

м3

52,08

 

11

Засипання траншей та котлованів бульдозерами
потужністю 79 кВт при переміщенні ґрунту до 5 м, група
ґрунту 2

 м3

88,62

 

12

Ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками, група
ґрунтів 1, 2

м3

88,62

 

 

---  обвалування споруди ---

 

 

 

13

Навантаження ґрунту на автомобілі-самоскиди
екскаваторами одноковшовими дизельними на
гусеничному ходу з ковшом місткістю 1 [1-1,2] м3, група
ґрунтів 1 (у тимчасовому відвалі)

м3

81,7

 

 

- перевезення грунту з тимчасового відвалу для
обваловки споруди -

 

 

 

14

Перевезення ґрунту до 5 км

т

98,04

 

15

Засипка вручну траншей, пазух котлованів і ям, група
ґрунтів 1

м3

8,17

 

16

Спорудження насипів із резервів екскаваторами
одноковшовими дизельними на гусеничному ходу з
ковшом місткістю 1 м3, група ґрунтів 1

м3

73,53

 

17

Ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками, група
ґрунтів 1, 2

м3

73,53

 

18

Полив водою ущільнювального ґрунту в насипах (30%)

м3

24,51

 

 

Монолітна фундаментна плита

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.КБ Том 2 Аркуші 2, 3

 

 

 

19

Улаштування бетонної підготовки бетон важкий В 10 (М
150), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

31,7

 

20

Улаштування фундаментних плит залізобетонних
плоских /бетон важкий В 25 (М350), крупнiсть
заповнювача 10-20 мм/

м3

77,4

 

21

Пенетрон Адмикс

кг

309,6

 

22

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
12А500С

т

6,5204

 

23

Фіксатор пластмасовий для арматури

шт

3230

 

 

- випуски з фундаментної плити -

 

 

 

24

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
12А500С

т

0,8854

 

 

Гідроізоляція залізобетонних поверхонь

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.КБ Том 2 Аркуш 1 Загальні вказівки
Гідроізоляція конструкцій

 

 

 

25

Укладання гідроізоляційного джгута

м шва

172

 

26

Пенебар – гідроізоляційний шнур

м

172

 

27

Сітка для кріплення Пенебар

м

172

 

28

Дюбель

шт

573

 

29

Гідроізоляція стін, фундаментів бокова обмазувальна
бітумна в 3 шари по вирівняній поверхні бутового
мурування, цеглі, бетону (загальна товщина шарів 6 мм)

м2

495

 

30

Мастика морозостійка бітумно-масляна МБ-50, витрата
2 кг/м2 на кожний шар, до 3 шарів

т

2,97

 

31

Проклейка кутів і граней смугою склосітки (гідроізолу),
ширина стрічки 200 мм

м шва

31,5

 

32

Склосітка (гідроізол)

м2

6,3

 

 

Монолітні стіни цоколю

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.КБ Том 2 Аркуші 4, 5

 

 

 

33

Улаштування залізобетонних підпірних стін і стін
підвалів висотою до 3 м, товщиною понад 300 мм до
500 мм бетон важкий В 25 (М 350), крупнiсть
заповнювача 10-20мм

м3

86,3

 

34

Пенетрон Адмикс

кг

345,2

 

35

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
12А500С

т

5,7127

 

36

Гарячекатана арматурна сталь гладка, 8А240С

т

0,3112

 

37

Фіксатор пластмасовий для арматури

шт

620

 

 

Монолітний пояс Мп-1

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.КБ Том 2 Аркуш 9

 

 

 

38

Улаштування поясів в опалубці /бетон важкий В 25
(М350), крупнiсть заповнювача 10-20 мм/

м3

12,8

 

39

Пенетрон Адмикс

кг

51,2

 

40

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
12А500С

т

0,6042

 

41

Гарячекатана арматурна сталь гладка, 8А240С

т

0,3071

 

42

Фіксатор пластмасовий для арматури

шт

562

 

 

Монолітна плита перекриття на позн. +0,350

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.КБ Том 2 Аркуші 10,11

 

 

 

43

Улаштування перекриттів безбалкових товщиною понад
200 мм на висоті від опорної площадки до 6 м бетон
важкий В 25 (М 350), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

81,4

 

44

Пенетрон Адмикс

кг

325,6

 

45

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
10А500С

т

0,3747

 

46

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
14А500С

т

8,4621

 

47

Фіксатор пластмасовий для арматури

шт

3460

 

 

Вхідна група (розріз 5-5)

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.КБ Том 2 Аркуш 7

 

 

 

48

Улаштування бетонної підготовки бетон важкий В 10 (М
150), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

0,55

 

49

Улаштування залізобетонних монолітних сходів,
товщиною до 300 мм бетон важкий В 25 (М 350),
крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

5,16

 

50

Улаштування залізобетонних підпірних стін і стін
підвалів висотою до 3 м, товщиною понад 300 мм до
500 мм бетон важкий В 25 (М 350), крупнiсть
заповнювача 10-20мм

м3

6,02

 

51

Улаштування перекриттів безбалкових товщиною до
200 мм на висоті від опорної площадки до 6 м бетон
важкий В 25 (М 350), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

1,92

 

52

Пенетрон Адмикс

кг

52,4

 

53

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
12А500С

т

0,5763

 

54

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
10А500С

т

0,0379

 

55

Гарячекатана арматурна сталь гладка, 8А240С

т

0,0264

 

56

Фіксатор пластмасовий для арматури

шт

1020

 

 

--- Сітка С-1 (в монолітних сходах) ---

 

 

 

57

Гарячекатана арматурна сталь гладка, 8А240С

т

0,0683

 

 

Вхідна група (розріз 6-6)

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.КБ Том 2 Аркуш 8

 

 

 

58

Улаштування бетонної підготовки бетон важкий В 10 (М
150), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

0,65

 

59

Улаштування плит залізобетонних плоских /бетон
важкий В 25 (М350), крупнiсть заповнювача 10-20 мм/

м3

0,87

 

60

Улаштування залізобетонних монолітних сходів,
товщиною до 300 мм бетон важкий В 25 (М 350),
крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

5,16

 

61

Улаштування залізобетонних підпірних стін і стін
підвалів висотою до 3 м, товщиною понад 300 мм до
500 мм бетон важкий В 25 (М 350), крупнiсть
заповнювача 10-20мм

м3

5,32

 

62

Улаштування перекриттів безбалкових товщиною до
200 мм на висоті від опорної площадки до 6 м бетон
важкий В 25 (М 350), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

2,05

 

63

Пенетрон Адмикс

кг

53,6

 

64

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
12А500С

т

0,5951

 

65

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
10А500С

т

0,0458

 

66

Гарячекатана арматурна сталь гладка, 8А240С

т

0,0273

 

67

Фіксатор пластмасовий для арматури

шт

1106

 

 

--- Сітка С-1 (в монолітних сходах) ---

 

 

 

68

Гарячекатана арматурна сталь гладка, 8А240С

т

0,0683

 

 

Пандус на поручні у вхідних групах

 

 

 

 

--- пандус відкидний ---

 

 

 

69

Свердління кільцевими алмазними свердлами з
застосуванням охолоджувальної рідини /води/ в
залізобетонних конструкціях горизонтальних отворів
глибиною 200 мм, діаметром 12 мм

шт

28

 

70

Вилучати на кожні 10 мм зміни глибини свердління
кільцевими алмазними свердлами з застосуванням
охолоджувальної рідини /води/ в залізобетонних
конструкціях горизонтальних отворів діаметром 12 мм
до 100 мм

шт

-28

 

71

Монтаж металоконструкцій пандуса відкидного

т

0,0594

 

72

Пандус металевий відкидний

м

4,95

 

73

Установлення металевих поручнів

м

39,6

 

74

Пристінний поручень

м

39,6

 

 

Пробивання отворів у стінах і перегородках в місцях проходу комунікацій

 

 

 

 

--- для системи вентиляції:

 

 

 

75

Пробивання прорізів в конструкціях з цегли

м3

0,198

 

 

--- для електромонтажних трубопроводів:

 

 

 

76

Пробивання круглих отворів діаметром 20 мм в
цегляних стінах товщиною до 25 см

шт

37

 

 

--- для водопроводу:

 

 

 

77

Пробивання круглих отворів діаметром 25 мм в
цегляних стінах товщиною до 25 см

шт

10

 

 

--- для каналізації:

 

 

 

78

Пробивання круглих отворів діаметром 110 мм в
цегляних стінах товщиною до 25 см

шт

3

 

79

Пробивання круглих отворів діаметром 50 мм в
цегляних стінах товщиною до 25 см

шт

6

 

80

Пробивання круглих отворів діаметром 32 мм в
цегляних стінах товщиною до 25 см

шт

8

 

 

--- для пожежної сигналізації:

 

 

 

81

Пробивання круглих отворів діаметром 20 мм в
цегляних стінах товщиною до 25 см

шт

18

 

82

Забивання отворів у місцях проходу трубопроводу

шт

99

 

 

Вентиляційна шахта

 

 

 

83

Установлення вентиляційних блоків масою до 1 т

шт

2

 

84

Вентиляційний блок ВБВ 28-2, 910х300х2780 мм

шт

2

 

 

Перегородки

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.АБ Том 2 Аркуш 2

 

 

 

85

Мурування перегородок неармованих з цегли
[керамічної] товщиною в 1/2 цегли при висоті поверху до
4 м

м2

178

 

 

Перемички

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.КБ Том 2 Аркуш 12

 

 

 

86

Укладання перемичок масою до 0,3 т

шт

15

 

87

Перемичка брускова залізобетонна 3ПБ 13-37,
1290х120х220 мм

шт

15

 

 

Підлоги

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.АБ Том 2 Аркуш 2

 

 

 

 

-------------- ТИП 1 --------------

 

 

 

88

Улаштування стяжок самовирівнювальних з суміші цементної  Ceresit  СN 69 для недеформівних основ товщиною 20 мм

м2

14,47

 

89

Самовирівнювальна суміш 3-15 мм Ceresit  СN 69

кг

520,92

 

90

Дисперсійна грунтовка Ceresit R 777

л

2,851

 

91

Універсальний засіб Ceresit RS 88

кг

1,092

 

92

Шліфування бетонних покриттів

м2

14,47

 

93

Покриття підлог лаком за 2 рази

м2

14,47

 

94

Лак поліуретановий однокомпонентний для бетонної
підлоги

л

3,4728

 

 

-------------- ТИП 2 --------------

 

 

 

95

Улаштування стяжок самовирівнювальних з суміші цементної  Ceresit  СN 69 для недеформівних основ товщиною 20 мм

м2

206,02

 

96

Самовирівнювальна суміш 3-15 мм Ceresit  СN 69

кг

7416,72

 

97

Дисперсійна грунтовка Ceresit R 777

л

40,586

 

98

Універсальний засіб Ceresit RS 88

кг

15,555

 

99

Улаштування покриттів з керамічних плиток на розчині із
сухої клеючої суміші, кількість плиток в 1 м2 понад 7 до
12 шт

м2

206,02

 

100

Грунтовка глибокого проникнення

л

0,41204

 

101

Плитки керамогранітні

м2

210,14

 

102

Клеюча суміш Ceresit СМ 11

кг

1071,3

 

103

Кольоровий шов 2-5 мм Ceresit СЕ 33

кг

93,53

 

104

Пластмасові хрестики для укладання плитки

шт

1487

 

 

-------------- ТИП 3 --------------

 

 

 

105

Обрамлення бетонних східців кутовою сталлю

м

36,4

 

106

Прокат кутовий рiвнополичковий, 50х5 мм

т

0,1383

 

107

Улаштування стяжок самовирівнювальних з суміші цементної  Ceresit  СN 69 для недеформівних основ товщиною 20 мм

м2

17,2

 

108

Самовирівнювальна суміш 3-15 мм Ceresit  СN 69

кг

619,2

 

109

Дисперсійна грунтовка Ceresit R 777

л

3,388

 

110

Універсальний засіб Ceresit RS 88

кг

1,299

 

111

Улаштування покриттів східців і підсхідців з керамічних
плиток розміром 30х30 см на розчині із сухої клеючої
суміші

 м2

17,2

 

112

Грунтовка глибокого проникнення

л

3,44

 

113

Плитки клінкерна антиковзна (для сходів)

м2

17,54

 

114

Клеюча суміш Ceresit СМ 11

кг

89,44

 

115

Кольоровий шов 2-5 мм Ceresit СЕ 33

кг

7,84

 

116

Улаштування плінтусів полівінілхлоридних на шурупах

м

176,8

 

117

Плінтуси для підлог з пластикату

м

178,57

 

118

Кут внутрішній (зовнішній) для плінтуса пластикового

шт

84

 

119

З'єднувач плінтусів

шт

52

 

120

Заглушка для плінтусів

шт

58

 

121

Дюбелі поліетиленові

шт

263

 

122

Шурупи 60х3,5 мм

шт

263

 

 

Стіни

 

 

 

 

01/23-РП.ЗПЗ Том 1 Розділ 5.3

 

 

 

 

-------------- ТИП 1 --------------

 

 

 

123

Грунтування грунтовкою адгезійною Бетонконтакт
Ceresit CT 19

м2

274,2

 

124

Грунтовка адгезійна Бетонконтакт Ceresit CT 19

л

54,84

 

125

Грунтування грунтовкою глибокого проникнення

м2

210

 

126

Грунтовка глибокого проникнення

л

42

 

127

Установлення перфорованих штукатурних кутиків

м

144,2

 

128

Поліпшене штукатурення цементно-вапняним або
цементним розчином по каменю і бетону стін вручну

м2

484,2

 

129

Сітка штукатурна скловолокниста

м2

532,62

 

130

Шпаклювання стін мінеральною шпаклівкою, t=2 мм

м2

484,2

 

131

Грунтовка глибокого проникнення

л

69,87

 

132

Шпаклівка мінеральна  Cerezit CT 29

кг

1743,12

 

133

Поліпшене фарбування стін полівінілацетатними
водоемульсійними сумішами по збірних конструкціях,
підготовлених під фарбування

м2

484,2

 

134

Акрилова фарба

л

217,89

 

 

-------------- ТИП 2 --------------

 

 

 

135

Грунтування грунтовкою адгезійною Бетонконтакт
Ceresit CT 19

м2

33,2

 

136

Грунтовка адгезійна Бетонконтакт Ceresit CT 19

л

6,64

 

137

Грунтування грунтовкою глибокого проникнення

м2

71,2

 

138

Грунтовка глибокого проникнення

л

14,24

 

139

Установлення перфорованих штукатурних кутиків

м

52,1

 

140

Поліпшене штукатурення цементно-вапняним або
цементним розчином по каменю і бетону стін вручну

м2

104,4

 

141

Сітка штукатурна скловолокниста

м2

114,84

 

142

Шпаклювання стін мінеральною шпаклівкою, t=2 мм

м2

104,4

 

143

Грунтовка глибокого проникнення

л

15,065

 

144

Шпаклівка мінеральна  Cerezit CT 29

кг

375,84

 

145

Поліпшене фарбування стін полівінілацетатними
водоемульсійними сумішами по збірних конструкціях,
підготовлених під фарбування

м2

104,4

 

146

Водоемульсійна акрилова фарба

л

46,98

 

 

-------------- ТИП 3 --------------

 

 

 

147

Грунтування грунтовкою адгезійною Бетонконтакт
Ceresit CT 19

м2

12,8

 

148

Грунтовка адгезійна Бетонконтакт Ceresit CT 19

л

2,56

 

149

Грунтування грунтовкою глибокого проникнення

м2

24,65

 

150

Грунтовка глибокого проникнення

л

4,93

 

151

Установлення перфорованих штукатурних кутиків

м

11,4

 

152

Поліпшене штукатурення цементно-вапняним або
цементним розчином по каменю і бетону стін вручну

м2

37,45

 

153

Сітка штукатурна скловолокниста

м2

41,195

 

154

Поліпшене фарбування стін полівінілацетатними
водоемульсійними сумішами по збірних конструкціях,
підготовлених під фарбування

м2

37,45

 

155

Акрилова фарба

л

16,8525

 

 

Стелі

 

 

 

 

01/23-РП.ЗПЗ Том 1 Розділ 5.3

 

 

 

156

Обклеювання стель сіткою скловолокнистої

м2

237,69

 

157

Сітка штукатурна скловолокниста

м2

261,459

 

158

Клей для скловолокнистої сітки

кг

57,0456

 

159

Шпаклювання стель мінеральною шпаклівкою, t=2 мм

м2

237,69

 

160

Грунтовка адгезійна Бетонконтакт Ceresit CT 19

л

34,299

 

161

Шпаклівка мінеральна  Cerezit CT 29

кг

855,684

 

162

Поліпшене фарбування стель полівінілацетатними
водоемульсійними сумішами по збірних конструкціях,
підготовлених під фарбування

м2

237,69

 

163

Акрилова фарба

л

117,14721429

 

 

Двері

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.АБ Том 2 Аркуш 2

 

 

 

164

Заповнення дверних прорізів готовими дверними
блоками площею до 2 м2 з металопластику у кам'яних
стінах

м2

10,6

 

165

Двері металопластикові 900х2000 мм

шт

2

 

166

Двері металопластикові 700х2000 мм

шт

5

 

167

Піна монтажна

л

2

 

168

Дюбель-шурупи 10*100мм

шт

48

 

169

Установлення металевих протипожежних дверей

м2

3,6

 

170

Двері металеві протипожежні, 900х2000 мм

шт

2

 

171

Установлення металевих дверей герметичних

м2

4,8

 

172

Двері металеві герметично-захисні, 1200х2000 мм

шт

2

 

173

Заповнення дверних прорізів ламінованими дверними
блоками із застосуванням анкерів і монтажної піни (0,
9х2,0 м - 11 шт.)

 блок

11

 

174

Дверне полотно дерев"яне, 900х2000(h) мм

шт

11

 

175

Дверна коробка (в комплекті: стійка - 2 шт, перемичка -
1 шт.)

комплект

11

 

176

Наличники дерев'яні

м

103,4

 

177

Петлі дверні

шт

22

 

178

Піна монтажна

л

6,006

 

179

Дюбель-шурупи 10*100мм

шт

88

 

180

Герметик силіконовий

л

0,99

 

181

Установлення дверних наборів [ручки дверні]

 шт

11

 

182

Ручка дверна

шт

11

 

183

Установлення замків дверних  урізних

 шт

11

 

184

Замок врізний

шт

11

 

185

Обклеювання укосів сіткою скловолокнистої

м2

11,76

 

186

Сітка штукатурна скловолокниста

м2

12,936

 

187

Клей для скловолокнистої сітки

кг

2,8224

 

188

Штукатурення віконних і дверних плоских косяків по
каменю і бетону

м2

11,76

 

189

Шпаклювання укосів мінеральною шпаклівкою

м2

11,76

 

190

Додавати на 1 мм зміни товщини шпаклівки до норми 15-
182-1

м2

11,76

 

191

Грунтовка глибокого проникнення

л

1,697

 

192

Шпаклівка мінеральна  Cerezit CT 29

кг

42,336

 

193

Поліпшене фарбування укосів полівінілацетатними
водоемульсійними сумішами по збірних конструкціях,
підготовлених під фарбування

м2

11,76

 

194

Акрилова фарба

л

5,292

 

 

Таблички "Місце для УКРИТТЯ"

 

 

 

195

Установлення табличок "Місце для УКРИТТЯ"

шт

2

 

196

Табличка "Місце для УКРИТТЯ"

шт

2

 

 

Огородження генератора дизельного

 

 

 

 

Креслення 01/23-РП.АБ Том 2 Аркуш 9

 

 

 

197

Розробка ґрунту вручну в траншеях глибиною до 2 м без
кріплень з укосами, група ґрунтів 2

м3

0,846

 

198

Буріння ям глибиною до 2,5 м бурильно-крановими
машинами на автомобілі, група ґрунтів 2

ям

4

 

199

Улаштування основи під фундаменти щебеневої фр. 20-
40 мм (h=0,10)

 м3

0,423

 

200

Улаштування фундаментних плит залізобетонних
плоских (h=0,10) /бетон важкий В 15 (М200), крупнiсть
заповнювача 10-20 мм/

м3

0,423

 

201

Сiтка зварна армувальна 100х100х4 мм

м2

4,653

 

202

Фіксатор пластмасовий для арматури

шт

18

 

203

Улаштування бетонних фундаментів під стовпи огорожі
бетон важкий В 15 (М 200), крупнiсть заповнювача 10-
20мм

м3

0,576

 

204

Виготовлення конструкцій огородження

т

0,12676

 

205

Труба сталева профільна 30х20х2 мм

т

0,06168

 

206

Труба сталева профільна 60х30х2 мм

т

0,06913

 

207

Петля 100 мм ф20 мм

шт

4

 

208

Очищення поверхонь щітками

м2

8,265

 

209

Ґрунтування металевих поверхонь за один раз
ґрунтовкою ГФ-021

м2

8,265

 

210

Фарбування металевих поґрунтованих поверхонь
емаллю ПФ-115 за два рази

м2

8,265

 

211

Монтаж металоконструкцій огородження

т

0,12676

 

212

Облицювання каркасів огородження профнастилом

м2

13,5

 

213

Профільований лист

м2

13,77

 

214

Саморізи для кріплення профнастилу

шт

135

 

215

Монтаж покрівельного покриття з профільованого листа

м2

8,4

 

216

Профільований лист

м2

8,568

 

217

Саморізи для кріплення профнастилу

шт

84

 

 

Водопостачання та каналізація

 

 

 

 

01/23-РП.ВК Том 4

 

 

 

 

Холодний водопровід

 

 

 

218

Прокладання трубопроводів водопостачання з напірних
поліетиленових труб високого тиску зовнішнім
діаметром 25 мм зі з'єднанням терморезисторним
зварюванням

м

13

 

219

Труби поліпропіленові PN 16 діам. 25х3,5 мм

м

12,077

 

220

Прокладання трубопроводів водопостачання з напірних
поліетиленових труб високого тиску зовнішнім
діаметром 20 мм зі з'єднанням терморезисторним
зварюванням

м

42

 

221

Труби поліпропіленові PN 16 діам. 20х2,8 мм

м

37,758

 

222

Прокладання трубопроводів опалення і водопостачання
зі стальних електрозварних труб діаметром 50 мм
(гільзи)

м

6

 

223

Труби сталеві електрозварні прямошовні із сталі марки
20, зовнішній діаметр 57 мм, товщина стінки 2,5 мм

м

6

 

224

Установлення насосів відцентрових з електродвигуном,
маса агрегату до 0,1 т (Насос Grundfos CMBE 1-44 I-U-C-
C-D-A з баком 2,0 л Q=0,5 м3/год)

шт

2

 

225

Насос Grundfos CMBE 1-44 I-U-C-C-D-A з баком 2,0 л Q=0,5 м3/год; Н=3,6м.вод ст.; (маса=0,016) (устаткування)

шт

2

 

226

Установлення баків металевих для води масою до 0,5 т

шт

1

 

227

Проточна ємність госп-питного запаса води V=0,75 м3, d-
1,21х0,98(h)

шт

1

 

228

Установлення вставок віброізолюючих до насосів
тиском 1,6 МПа, діаметр вставки 32 мм

шт

4

 

229

Вібровставки, діаметр 25 мм

шт

4

 

230

Клапан зворотній діам. 25 мм

шт

3

 

231

Трійник РР dn20мм

шт

7

 

232

Трійник PP dn25 мм

шт

7

 

233

Трійник редукція PP dn25х20х25 мм

шт

3

 

234

Кран кульовий PP діам.25 мм

шт

9

 

235

Кран кульовий діам.20 мм

шт

13

 

236

Клапан пластиковий кульовий поливальний діам.20 мм

шт

2

 

237

Перехід діам.20х1/2"

шт

39

 

238

Перехідники редукційні діам. 25х20 мм

шт

2

 

239

Гнучкий шланг діам. 1/2"+ 3/8"

шт

11

 

240

Муфта сполучна діам. 25 мм

шт

4

 

241

Муфта сполучна діам. 20 мм

шт

10

 

242

Затиск ударний діам.20-25 мм

шт

55

 

243

Обвід діам. 25 мм

шт

4

 

244

Обвід діам. 20 мм

шт

15

 

245

Змішувач для умивальника

шт

4

 

246

Змішувач для душа

шт

1

 

247

Змішувач для мийки

шт

1

 

248

Коліно 90 град. діам. 25 мм

шт

9

 

249

Коліно 90 град. діам. 20 мм

шт

17

 

250

Ізоляція трубопроводів трубками із спіненого каучуку,
поліетилену

 м

55

 

251

Ізоляція тр-да спінений ПЕ діам.52х13,0 мм

м

56,1

 

252

Клей монтажний для спінених теплоізоляційних
матеріалів

л

0,781

 

253

Стрічка самоклеюча для спінених теплоізоляційних
матеріалів 50х3 мм

м

75,98

 

254

Кліпса монтажна

шт

165

 

255

Очищувач для клею

л

0,171

 

256

Ізоляція плоских та криволінійних поверхонь листами зі
спіненого каучуку, поліетилену

м2

7

 

257

Утеплювач фольгоізол товщ.10 мм

м2

7,154

 

258

Клей монтажний для спінених теплоізоляційних
матеріалів

л

1,105

 

259

Стрічка самоклеюча для спінених теплоізоляційних
матеріалів 50х3 мм

м

17,89

 

260

Кліпса монтажна

шт

21

 

261

Очищувач для клею

л

0,004

 

 

Гарячий водопровід

 

 

 

262

Прокладання трубопроводів водопостачання з напірних
поліетиленових труб високого тиску зовнішнім
діаметром 20 мм зі з'єднанням терморезисторним
зварюванням

м

26

 

263

Труби поліпропіленові PN 16 діам. 20х2,8 мм

м

23,374

 

264

Прокладання трубопроводів опалення і водопостачання
зі стальних електрозварних труб діаметром 50 мм
(гільзи)

м

3

 

265

Труби сталеві електрозварні прямошовні із сталі марки
20, зовнішній діаметр 57 мм, товщина стінки 2,5 мм

м

3

 

266

Трійник РР dn20мм

шт

5

 

267

Клапан пластиковий кульовий діам.20 мм

шт

2

 

268

Перехід діам.20х1/2"

шт

16

 

269

Гнучкий шланг діам. 1/2"+ 3/8"

шт

6

 

270

Муфта сполучна діам. 20 мм

шт

6

 

271

Затиск ударний діам.20-25 мм

шт

26

 

272

Коліно 90 град. діам. 20 мм

шт

10

 

273

Ізоляція трубопроводів трубками із спіненого каучуку,
поліетилену

 м

26

 

274

Ізоляція тр-да спінений ПЕ діам.65х13,0 мм

м

26,52

 

275

Клей монтажний для спінених теплоізоляційних
матеріалів

л

0,369

 

276

Стрічка самоклеюча для спінених теплоізоляційних
матеріалів 50х3 мм

м

35,92

 

277

Кліпса монтажна

шт

78

 

278

Очищувач для клею

л

0,081

 

279

Установлення нагрівників індивідуальних водоводяних

компл.

2

 

280

Бойлер, 100 л

шт

1

 

281

Бойлер, 30 л

шт

1

 

282

Кріплення для бойлера

комплект

2

 

 

Система каналізації К1

 

 

 

283

Прокладання трубопроводів каналізації з
поліетиленових труб низького тиску діаметром 100 мм

м

5,5

 

284

Труби поліпропіленові для каналізації діам. 110 мм

м

5,489

 

285

Прокладання трубопроводів каналізації з
поліетиленових труб  низького тиску діаметром 50 мм

м

18

 

286

Труба ПВХ для каналізації діаметр 50 мм

м

17,964

 

287

Установлення трапів діаметром 100 мм

компл.

1

 

288

Трап до каналізаційних труб із поліпропілену діам. 110 мм

шт

1

 

289

Заглушка  ПВХ діам. 110 мм

шт

3

 

290

Коліна каналізаційні 87 град. ПВХ діам. 50 мм

шт

9

 

291

Коліна каналізаційні 45 град. ПВХ діам. 50 мм

шт

9

 

292

Коліна каналізаційні 45 град. ПВХ діам. 110 мм

шт

16

 

293

Коліна каналізаційні 87 град. ПВХ діам. 110 мм

шт

3

 

294

Хрестовина каналізаційна 45 град. із поліпропілену діам.
110/110 мм

шт

2

 

295

Трійники каналізаційні 45 град. із поліпропілену діам.
110х110 мм

шт

8

 

296

Трійники каналізаційні 87 град. із поліпропілену діам.
50х50 мм

шт

2

 

297

Трійники каналізаційні 87 град. із поліпропілену діам.
110х110 мм

шт

2

 

298

Трійники каналізаційні 45 град. із поліпропілену діам.
110х50 мм

шт

2

 

299

Редукції /перехідники/ до каналізаційних труб із
поліпропілену діам. 110х50 мм

шт

3

 

300

Гофра для унітазу (L=0,5м)

шт

4

 

301

Установлення унітазів із бачком безпосередньо
приєднаним

компл.

4

 

302

Унiтаз з бачком

шт

4

 

303

Кріплення для унітаза

комплект

4

 

304

Установлення тримачів туалетного папіру, дозаторів
мила та антисептика

шт

9

 

305

Тримач туалетного паперу

шт

4

 

306

Дозатор для рідкого мила

шт

4

 

307

Дозатор для антисептика

шт

1

 

308

Кріплення для туалетної гарнітури

комплект

9

 

309

Установлення умивальників одиночних з підведеннямю
холодної і гарячої води

компл.

4

 

310

Умивальник керамічний

комплект

4

 

311

Сифон для умивальника

шт

4

 

312

Кріплення для умивальника

комплект

4

 

313

Установлення душових кабін

компл.

1

 

314

Душова кабіна

шт

1

 

315

Установлення піссуарів настінних [одиночних]

компл.

1

 

316

Пісуари настінні

шт

1

 

317

Дюбелі монтажні

шт

4

 

318

Установлення мийок на одне відділення

компл.

1

 

319

Мийка

шт

1

 

320

Сифон для мийки

шт

1

 

321

Кріплення для мийки

комплект

1

 

322

Хомут з гумовою вставкою ф100

шт

10

 

323

Хомут з гумовою вставкою ф50

шт

18

 

324

Компенсатор ф110 з гумовим сальником

шт

3

 

325

Компенсатор ф50 з гумовим сальником

шт

6

 

326

Прокладання трубопроводів опалення і водопостачання
зі стальних електрозварних труб діаметром 150 мм
(футляр)

м

2

 

327

Труби сталеві електрозварні прямошовні із сталі марки
20, зовнішній діаметр 159 мм, товщина стінки 4,5 мм

м

2

 

328

Зароблення сальників при проходженні труб через
фундаменти або стіни підвалу, діаметр труб до 200 мм

сальник

1

 

329

Герметизація випуску діам.110 мм

шт

1

 

330

Протипожежна муфта діам. 110 мм

шт

1

 

331

Протипожежна муфта діам. 50 мм

шт

3

 

 

Напірна каналізація

 

 

 

332

Прокладання трубопроводів водопостачання з напірних
поліетиленових труб високого тиску зовнішнім
діаметром 32 мм зі з'єднанням терморезисторним
зварюванням

м

60

 

333

Труби поліпропіленові PN 16 діам. 32х4,5 мм

м

56,28

 

334

Коліно діам. 32 мм

шт

36

 

335

Установлення насосів каналізаційних (Grundfos
SOLOLIFT2 WC-3)

шт

5

 

336

Каналізаційна установка Grundfos SOLOLIFT2 WC-3; (маса=0,0073) (устаткування)

шт

5

 

337

Кран кульовий діам.1 1/4"

шт

5

 

338

Клапан зворотній діам. 1 1/4"

шт

5

 

339

Муфта діам. 32х1 1/4"

шт

15

 

340

Гумовий сальник 50/32

шт

5

 

341

Перехід до каналізаційних труб із поліпропілену діам.
110х50 мм

шт

5

 

342

Затиск ударний діам.32 мм

шт

60

 

 

Електромонтажні роботи

 

 

 

 

01/23-РП.ЕТР Том 3

 

 

 

 

Землянi роботи

 

 

 

343

Розроблення ґрунту з навантаженням на автомобілі-
самоскиди екскаваторами одноковшовими дизельними
на пневмоколісному ходу з ковшом місткістю 0,25 м3,
група ґрунтів 2 /об'єму грунту, що знаходиться на
вiдстанi до 2 м вiд надземних предметiв, якi заважають/
/при розробцi траншей/

м3

1,98

 

344

Перевезення ґрунту до 30 км

т

3,465

 

345

Розроблення ґрунту у відвал екскаваторами "драглайн"
або "зворотна лопата" з ковшом місткістю 0,25 м3, група
ґрунтів 2 /об'єму грунту, що знаходиться на вiдстанi до 2
м вiд надземних предметiв, якi заважають/ /при розробцi
траншей/

м3

6,32

 

346

Доробка вручну, зачистка дна i стiнок вручну з викидом
грунту в котлованах i траншеях, розроблених
механiзованим способом

м3

0,94

 

347

Улаштування постелі при одному кабелі у траншеї

 м

33

 

348

Додавати до норми 8-142-1 на кожний наступний кабель
при улаштуванні постелі до трьох кабелів

 м

33

 

349

Пісок природний, рядовий

м3

2,178

 

350

Покривання 1-2 кабелів, прокладених у траншеї,
сигнальною стрічкою

 м тр

33

 

351

Засипка вручну траншей, пазух котлованів і ям, група
ґрунтів 2

м3

0,46

 

352

Засипка траншей і котлованів бульдозерами потужністю
79 кВт [108 к.с.] з переміщенням ґрунту до 5 м, група
ґрунтів 2

м3

6,8

 

353

Ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками, група
ґрунтів 1, 2

м3

6,8

 

 

Щитове обладнання

 

 

 

354

Монтаж устаткування виду машин і механізмів на
відкритій площадці, маса устаткування 1 т (дизельний
генератор, маса=1,02 т)

шт

1

 

355

Дизельний генератор ДГУ 45 кВА Dalgakiran DJ50BD; (маса=1,02) (устаткування)

шт

1

 

356

Монтаж ввідно-розподільних пристроїв (шафа АВР-100)

шафа

1

 

357

Шафа автоматичного включення резерву з автоматичним запуском генератора АВР-100 (100А) з рубільниками на вводі та автоматичними вимикачами на виході PL6-C50/3 - 2 шт; (маса=0,03) (устаткування)

шт

1

 

 

--Щит розподільчий ЩРВ--

 

 

 

358

Монтаж ввідно-розподільних пристроїв

шафа

1

 

359

Корпус металевий накладний з замком, ЩРн-24з-3
36УХЛ3 IP31

шт

1

 

360

Вимикач автоматичний [автомат] одно-, дво-,
триполюсний, що установлюється на конструкції на стіні
або колоні, струм до 100 А

шт

2

 

361

Вимикач автоматичний Ін=50А, PL7-C50/3

шт

1

 

362

Вимикач автоматичний Ін=50А, PL6-C50/3

шт

1

 

363

Вимикач автоматичний [автомат] одно-, дво-,
триполюсний, що установлюється на конструкції на стіні
або колоні, струм до 25 А

шт

5

 

364

Незалежний розціплювач ZP-ASA/24

шт

1

 

365

Вимикач автоматичний Ін=6А, PL6-C6/1

шт

4

 

366

Шина нульова на DIN рейку ШНИ-8х12-14-Д-С

шт

1

 

367

Шина земляна PE на 24 груп, 6х9мм 24/2

шт

2

 

368

Шина сполучна 3Ф 63А, YNS21-3-063 PIN

м

0,432

 

 

--Щит розподільчий ЩР--

 

 

 

369

Монтаж ввідно-розподільних пристроїв

шафа

1

 

370

Корпус металевий накладний з замком, ЩРн-36з-3
36УХЛ3 IP31

шт

1

 

371

Вимикач автоматичний [автомат] одно-, дво-,
триполюсний, що установлюється на конструкції на стіні
або колоні, струм до 100 А

шт

1

 

372

Вимикач автоматичний Ін=40А, PL7-C40/3

шт

1

 

373

Вимикач автоматичний [автомат] одно-, дво-,
триполюсний, що установлюється на конструкції на стіні
або колоні, струм до 25 А

шт

14

 

374

Автоматичний вимикач з диференційним реле 16 А,
PFL6-16/1N/C/003, EATON

шт

14

 

375

Шина нульова на DIN рейку ШНИ-8х12-14-Д-С

шт

1

 

376

Шина земляна PE на 24 груп, 6х9мм 24/2

шт

2

 

377

Шина сполучна 3Ф 63А, YNS21-3-063 PIN

м

0,648

 

 

--Щит розподільчий ЩО1--

 

 

 

378

Монтаж ввідно-розподільних пристроїв

шафа

1

 

379

Корпус металевий накладний з замком, ЩРн-12з-3
36УХЛ3 IP31

шт

1

 

380

Вимикач автоматичний [автомат] одно-, дво-,
триполюсний, що установлюється на конструкції на стіні
або колоні, струм до 25 А

шт

7

 

381

Вимикач автоматичний Ін=10А, PL7-C10/3, EATON

шт

1

 

382

Вимикач автоматичний Ін=10А, PL6-C10/1, EATON

шт

6

 

383

Шина нульова на DIN рейку ШНИ-8х12-14-Д-С

шт

1

 

384

Шина земляна PE на 24 груп, 6х9мм 24/2

шт

1

 

385

Шина сполучна 3Ф 63А, YNS21-3-063 PIN

м

0,216

 

 

Мережа освітлення, розеток

 

 

 

386

Монтаж світильників для люмінесцентних ламп, що
установлюються в підвісних стелях, кількість ламп 1

шт

47

 

387

Світильник світлодіодний LEDLine 1200х90 40Вт, 4000К,
4850Лм, IP65, ДПП07В, Ватра

шт

15

 

388

Світильник світлодіодний LEDLine 600х90 20Вт, 4000К,
4850Лм, IP65, ДПП07В, Ватра

шт

9

 

389

Світильник для ламп світлодіодних Е27, IP65 НББ, Ватра

шт

15

 

390

Світильник світлодіодний для аварійного освітлення, 8
Вт, 220В, 835 лм, ДПП06У, Ватра

шт

8

 

391

Монтаж сигнальних ліхтарів з надписом "вхід", "вихід",
"в'їзд", "під'їзд" і т.п.

шт

4

 

392

Світильник світлодіодний евакуаційний "ВИХІД", 6Вт
ДБО01ВСП

шт

4

 

393

Лампа світлодіодна 8 Вт, 220 В, Е27

шт

15

 

394

Установлення вимикачів незаглибленого типу при
відкритій проводці

шт

8

 

395

Вимикач накладного встановлення двухклавішний

шт

2

 

396

Вимикач накладного встановлення одноклавішний

шт

4

 

397

Вимикач накладного встановлення прохідний
одноклавішний

шт

2

 

398

Установлення вимикачів заглибленого типу при схованій
проводці одноклавішних

шт

13

 

399

Вимикач заглиблений для прихованої проводки
одноклавішний

шт

13

 

400

Установлення вимикачів заглибленого типу при схованій
проводці двоклавішних

шт

1

 

401

Вимикач заглиблений для прихованої проводки
двоклавішний

шт

1

 

402

Установлення штепсельних розеток заглибленого типу
при схованій проводці

шт

23

 

403

Розетка одинарна прихованого встановлення с з/к 16А

шт

23

 

404

Установлення штепсельних розеток незаглибленого
типу при відкритій проводці

шт

24

 

405

Розетка одинарна накладного встановлення с з/к 16А

шт

24

 

 

Кабельна продукція

 

 

 

406

Кабель до 35 кВ, що прокладається по дну каналу без
кріплення, маса 1 м до 2 кг

 м

53

 

407

Кабель до 35 кВ, що прокладається по дну каналу без
кріплення, маса 1 м до 1 кг

 м

40

 

408

Кабель до 35 кВ, що прокладається з кріпленням
накладними скобами, маса 1 м до 2 кг

 м

28

 

409

Кабель до 35 кВ у прокладених трубах, блоках і коробах,
маса 1 м до 2 кг

 м

11

 

410

Кабель до 35 кВ у прокладених трубах, блоках і коробах,
маса 1 м до 1 кг

 м

25

 

411

Пробивання борозен в цегляних стінах площею перерізу
до 20 см2

м

819

 

412

Закладення бетоном в бетонних стінах і перегородках
отворів, гнізд і борозен площею до 0,1 м2

м3

2,05

 

413

Прокладання проводу при схованій проводці

м

819

 

414

Кабелі силові з ізоляцією з мідними жилами, марка ВВГ-
нгд, число жил та переріз 4х25 мм2

м

93,84

 

415

Кабелі силові з ізоляцією з мідними жилами, марка ВВГ-
нгд, число жил та переріз 4х10 мм2

м

15,3

 

416

Кабель силовий мідний в ПВХ оболонці не
підтримуючий горіння ВВГнг 5х2,5 мм2

м

25,5

 

417

Кабель силовий мідний в ПВХ оболонці не
підтримуючий горіння ВВГнг 3х2,5 мм2

м

398,61

 

418

Кабель силовий мідний в ПВХ оболонці не
підтримуючий горіння ВВГнг 3х1,5 мм2

м

381,1

 

419

Кабель вогнестійкий, 30хв. (N)HXH-FE 180/E30 3х1,5

м

63,86

 

420

Кабель силовий мідний в ПВХ оболонці не
підтримуючий горіння ВВГнг 7х1,5 мм2

м

25,5

 

 

Монтажна продукція

 

 

 

421

Коробка розподільча з кришкою ПВХ

шт

43

 

422

Коробка приладова ПВХ, для цеглових стін

шт

37

 

423

Прокладання коробів пластикових

м

72

 

424

Короб з кришкою ПВХ 60х40 мм, довжина 2м

м

16,16

 

425

Короб з кришкою ПВХ 25х30 мм, довжина 2м

м

56,56

 

426

Трійник-відвід для короба 60х40 мм, NTAN 60х40, 01755,
ДКС

шт

5

 

427

Кут плаский 90 град. для короба 60х40 мм, NРAN 60х40,
01739 ДКС

шт

2

 

428

Кріплення кабель-каналів

шт

117

 

429

Монтаж сталевих труб для електропроводки діаметром
понад 25 мм до 40 мм, укладених по конструкціях

м

6

 

430

Труби сталеві електрозварні прямошовні із сталі марки
20, зовнішній діаметр 40 мм, товщина стінки 2,5 мм

м

6,12

 

431

Прокладання поліетиленових труб по основі підлоги,
діаметр труб до 50 мм

м

5

 

432

Труба ПВХ гофрована ф40 мм

м

5,05

 

433

Прокладання поліетиленових труб по основі підлоги,
діаметр труб до 25 мм

м

20

 

434

Труба ПВХ гофрована ф25 мм

м

20,2

 

 

Заземлення

 

 

 

435

Розроблення ґрунту у відвал екскаваторами "драглайн"
або "зворотна лопата" з ковшом місткістю 0,25 м3, група
ґрунтів 2

м3

8,1

 

436

Доробка вручну, зачистка дна i стiнок вручну з викидом
грунту в котлованах i траншеях, розроблених
механiзованим способом

м3

0,9

 

437

Засипка вручну траншей, пазух котлованів і ям, група
ґрунтів 2

м3

0,9

 

438

Засипка траншей і котлованів бульдозерами потужністю
79 кВт [108 к.с.] з переміщенням ґрунту до 5 м, група
ґрунтів 2

м3

8,1

 

439

Ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками, група
ґрунтів 1, 2

м3

8,1

 

440

Заземлювач вертикальний з кутової сталі розміром
63х63х6 мм

 шт

6

 

441

Заземлювач горизонтальний у траншеї зі сталі штабової,
переріз 160 мм2

 м

43

 

442

Тримач сталевої полоси

шт

7

 

443

Комплект фасадного кріплення КФК 12-47

шт

30

 

 

Система вентиляції

 

 

 

444

Пускач ручний загального призначення окремо стоячий
на струм до 25 А, що установлюється на конструкції на
стіні або колоні

шт

2

 

445

Пускач магнітний в корпусі ПМЛк-1 10А 220В з РТЛ-1010

шт

1

 

446

Пускач магнітний в корпусі ПМЛк-1 10А 220В з РТЛ-1006

шт

1

 

447

Кабель до 35 кВ у прокладених трубах, блоках і коробах,
маса 1 м до 1 кг

 м

73

 

448

Пробивання борозен в цегляних стінах площею перерізу
до 20 см2

м

80

 

449

Закладення бетоном в бетонних стінах і перегородках
отворів, гнізд і борозен площею до 0,1 м2

м3

0,2

 

450

Прокладання проводу при схованій проводці

м

153

 

451

Кабелі силові з ізоляцією з мідними жилами, марка ВВГ-
нгд, число жил та переріз 4х10 мм2

м

11,22

 

452

Кабель силовий мідний в ПВХ оболонці не
підтримуючий горіння ВВГнг 3х2,5 мм2

м

5,1

 

453

Кабель силовий мідний в ПВХ оболонці не
підтримуючий горіння ВВГнг 3х1,5 мм2

м

82,4

 

454

Кабель мідний в ПВХ оболонці екранований не
підтримуючий горіння, КВВГЕнгд 4х1,5 мм2

м

5,1

 

455

Кабель контрольний мідний в ПВХ оболонці не
підтримуючий горіння КВВГнгд 7х0,75 мм2

м

5,1

 

456

Кабель контрольний мідний в ПВХ оболонці не
підтримуючий горіння, КВВГнгд 2х0,75 мм2

м

35,7

 

457

Кабель контрольний мідний в ПВХ оболонці
вогнетривкий J-Y(St)Y 2x2х0,8 мм2

м

12,24

 

 

Вентиляція

 

 

 

 

01/23-РП.ОВ Том 5

 

 

 

 

Мережі системи П1

 

 

 

458

Установлення вентиляторів осьових масою до 0,025 т

шт

1

 

459

Вентилятор канальний, ВКП 600х350 Л3 ЕС

шт

1

 

460

Установлення вставок гнучких до радіальних
вентиляторів

м2

0,49

 

461

Вставка гнучка прямокутна, ВВГ 600х350

шт

2

 

462

Установлення агрегатів повітряно-опалювальних масою
до 0,25 т

шт

1

 

463

Нагрівач повітря, електричний, канальний, 600х350мм, з
блоком керування НК 600х350-21-3У

шт

1

 

464

Установлення фільтрів чарункових

м2

0,21

 

465

Фільтр повітряний, кишеньковий, канальний, тонкої
очистки 600х350мм, ФБК 600х350-G5

шт

1

 

466

Установлення клапанів зворотних периметром до 2400 мм

клапан

1

 

467

Клапан повітряний зворотній, 600х350мм, КОМ1 600х350

шт

1

 

468

Установлення шумоглушників вентиляційних
пластинчастих

шт

1

 

469

Шумоглушник повітряний, канальний, СР 600х350

шт

1

 

470

Установлення грат жалюзійних площею у просвіті до 1 м2

грати

1

 

471

Решітка декоративна, металева, білого кольору з
фланцями 650х650мм, НГН 650х650

шт

1

 

472

Установлення грат жалюзійних площею у просвіті до 0,25 м2

грати

9

 

473

Решітка декоративна (дифузор), пластикова, білого
кольору, кругла диам. 200 мм, МВ 200

шт

7

 

474

Решітка декоративна, пластикова, білого кольору,
кругла диам. 150 мм, МВ 150

шт

2

 

475

Прокладання повітроводів з оцинкованої сталі класу Н
[нормальні] товщиною 0,7 мм, периметром до 2400 мм

м2

51,7

 

476

Прокладання повітроводів з оцинкованої сталі класу Н
[нормальні] товщиною 0,7 мм, діаметром до 250 мм

м2

13,64

 

477

Клапан повітряний регулюючий (дроссель), диам. 200
мм, КР 200

шт

7

 

478

Клапан повітряний регулюючий (дроссель), диам. 150мм,
КР 150

шт

2

 

 

Мережі системи В1

 

 

 

479

Установлення вентиляторів осьових масою до 0,025 т

шт

1

 

480

Вентилятор канальний, ВКП 500х250 Л1 ЕС

шт

1

 

481

Установлення вставок гнучких до радіальних
вентиляторів

м2

0,4

 

482

Вставка гнучка прямокутна, ВВГ 500х250

шт

2

 

483

Установлення клапанів зворотних периметром до 1600 мм

клапан

1

 

484

Клапан повітряний зворотній, 500х250мм, КОМ1 500х250

шт

1

 

485

Установлення шумоглушників вентиляційних
пластинчастих

шт

1

 

486

Шумоглушник повітряний, канальний, СР 500х250

шт

1

 

487

Установлення клапанів зворотних діаметром до 355 мм

клапан

4

 

488

Клапан повітряний зворотній, диам. 150мм, КОМ 150

шт

1

 

489

Клапан повітряний зворотній, диам. 100мм, КОМ 100

шт

3

 

490

Установлення грат жалюзійних площею у просвіті до 1 м2

грати

1

 

491

Решітка декоративна, металева, білого кольору з
фланцями 650х650мм, НГН 650х650

шт

1

 

492

Установлення грат жалюзійних площею у просвіті до 0,25 м2

грати

10

 

493

Решітка декоративна (дифузор), пластикова, білого
кольору, кругла диам. 200 мм, МВ 200

шт

5

 

494

Решітка декоративна, пластикова, білого кольору,
кругла диам. 150 мм, МВ 150

шт

1

 

495

Решітка декоративна, пластикова, білого кольору,
кругла диам. 100 мм, МВ 100

шт

4

 

496

Прокладання повітроводів з оцинкованої сталі класу Н
[нормальні] товщиною 0,7 мм, периметром від 1100 до
1600 мм

м2

27,44

 

497

Прокладання повітроводів з оцинкованої сталі класу Н
[нормальні] товщиною 0,7 мм, діаметром до 250 мм

м2

11,8

 

498

Клапан повітряний регулюючий (дроссель), диам. 200
мм, КР 200

шт

6

 

499

Клапан повітряний регулюючий (дроссель), диам. 150мм,
КР 150

шт

1

 

500

Клапан повітряний регулюючий (дроссель), диам. 100
мм, КР 100

шт

3

 

 

Мережі системи В2

 

 

 

501

Установлення вентиляторів осьових масою до 0,025 т

шт

2

 

502

Вентилятор осьовий, 0,6 т.м3/год, 350Па, 0,2кВт, 1х230V
AC, ВКМ 315

шт

1

 

503

Вентилятор осьовий, ВКМ 355 ЕС

шт

1

 

504

Установлення вставок гнучких до радіальних
вентиляторів

м2

0,26

 

505

Гнучка вставка: ф315 мм ВВГ315

шт

2

 

506

Установлення клапанів зворотних діаметром до 355 мм

клапан

1

 

507

Клапан повітряний зворотній, диам. 315мм, КОМ 315

шт

1

 

508

Установлення грат жалюзійних площею у просвіті до 0,
25 м2

грати

6

 

509

Решітка декоративна, пластикова, білого кольору,
кругла диам. 100 мм, МВ 100

шт

6

 

510

Прокладання повітроводів з оцинкованої сталі класу Н
[нормальні] товщиною 0,7 мм, діаметром до 355 мм

м2

17,65

 

511

Прокладання повітроводів з оцинкованої сталі класу Н
[нормальні] товщиною 0,7 мм, діаметром до 250 мм

м2

4,79

 

512

Клапан повітряний регулюючий (дроссель), диам. 200
мм, КР 200

шт

2

 

 

Опалення

 

 

 

 

01/23-РП.ОВ Том 5

 

 

 

513

Установлення конвекторів

кВт

9

 

514

Конвектор електричний, 1кВт, 1х230V AC з блоком
автоматичного регулювання (по налаштуванню
температури в приміщенні), колір  білий

шт

9

 

 

Внутрішні мережі з'вязку

 

 

 

 

01/23-РП.СКС Том 6

 

 

 

515

Кабель до 35 кВ у прокладених трубах, блоках і коробах,
маса 1 м до 1 кг

 м

13

 

516

Кабель КППЕ-ВП (100) 4х0,2х0,51 (FTP-cat,5E)

м

13,26

 

517

Прокладання коробів пластикових

м

6

 

518

Короб для кабеля пластиковий 15х10 мм

м

6,06

 

519

Кріплення кабель-каналів

шт

10

 

520

Установлення штепсельних розеток неутопленого типу
при відкритій проводці

шт

1

 

521

Інформаційна розетка 1хJR-45

шт

1

 

522

Оброблення і вмикання станційного кабеля сигнальної
проводки у знімні та незнімні штекери

кінц.

2

 

523

Конектор RJ-45

шт

2

 

524

Установлення комутаійної шафи масою до 3 кг у готовій
ніші або на стіні

шт

1

 

525

Настінна комутаційна шафа Triton 4U (280x600x395)

шт

1

 

526

Маршрутизатор TP-Link Archer C54; (маса=0,001)  (устаткування)

шт

1

 

 

Система пожежної сигналізації

 

 

 

 

01/23-РП.СПС Том 6

 

 

 

 

Обладнання СПС та СПТС

 

 

 

527

Прилад приймально-контрольний об'єктовий на 1 промінь

шт

1

 

528

Прилад приймально-контрольний пожежний на 8 зон, ППКП "Tiras PRIME 8L", Тірас-12; (маса=0,0004) (устаткування)

шт

1

 

529

GSM-комунікатор передачі сигналів ПЦН, M-GSM, Тірас-12; (маса=0,0005) (устаткування)

шт

1

 

530

Установлення модулів вводу-виводу

шт

2

 

531

Модуль релейних виходів, М-OUT8R, Тірас-12; (маса=0,0004) (устаткування)

шт

2

 

532

Акумулятор лужний одноелементний, ємкість 7 А.год

шт

2

 

533

Акумулятор, 12В, 7Агод; (маса=0,0021) (устаткування)

шт

2

 

534

Сповіщувач ПС автоматичний димовий
фотоелектричний, радіоізотопний, світловий у
нормальному виконанні

шт

10

 

535

Сповіщувач пожежний димовий СПД-3 Артон; (маса=0,0002) (устаткування)

шт

10

 

536

Сповіщувач пожежний димовий СПД-3 Артон; (маса=0,0002) (резервний запас 10%) (устаткування)

шт

1

 

537

Сповіщувач ПС автоматичний тепловий
електроконтактний, магнітоконтактний у нормальному
виконанні

шт

4

 

538

Сповіщувач пожежний тепловий FTL-А2S Артон; (маса=0,0002) (устаткування)

шт

4

 

539

Сповіщувач пожежний тепловий FTL-А2S Артон; (маса=0,0002) (резервний запас 10%) (устаткування)

шт

1

 

540

Сповіщувач ручний димовий пожежний

шт

2

 

541

Сповіщувач пожежний ручний SPR-1 Артон; (маса=0,0002) (устаткування)

шт

2

 

542

Сповіщувач пожежний ручний SPR-1 Артон; (маса=0,0002) (резервний запас 10%) (устаткування)

шт

1

 

543

Виносний (зовнішній) пристрій оптичної сигналізації

шт

8

 

544

Виносний (зовнішній) пристрій оптичної сигналізації ЗПОС Артон; (маса=0,0001) (устаткування)

шт

8

 

 

Обладнання СО

 

 

 

545

Щити, пульти, стативи, маса до 50 кг

шт

2

 

546

Блок керування та індикації мовленнєвого оповіщення, настінний, 400Вт, ВЕЛЛЕЗн-120-400; (маса=0,024) (устаткування)

шт

1

 

547

Блок керування інформацією (сповіщень "Повітряна тривога", тощо), БКІ-02М; (маса=0,002) (устаткування)

шт

1

 

548

Блок живлення

шт

1

 

549

Блок безперебійного живлення, 24V DC, 3А, IPS-2430C-05, Рікас-Варта; (маса=0,0051) (устаткування)

шт

1

 

550

Акумулятор лужний одноелементний, ємкість 7 А.год

шт

2

 

551

Акумулятор, 12В, 7Агод; (маса=0,0021) (устаткування)

шт

2

 

552

Гучномовець або звукова колонка у приміщенні

шт

13

 

553

Гучномовець настінний, потужність 3Вт, 3АС100ПН, НВП "Електроприлад"; (маса=0,00065) (устаткування)

шт

13

 

554

Монтаж сигнальних ліхтарів з надписом "вихід",
напрямком евакуації "стрілка"

шт

2

 

555

Світловий оповіщувач "Вихід" OC-1 24V DC, Тірас-12; (маса=0,0004) (устаткування)

шт

2

 

 

Кабельно-проводникові матеріали

 

 

 

556

Кабель до 35 кВ у прокладених трубах, блоках і коробах,
маса 1 м до 1 кг

 м

120

 

557

Кабель вогнестійкий, 90хв., КОРкНс FRHF FE180/E90 3х1,5

м

15,3

 

558

Кабель вогнестійкий, 30хв., ПСРкН FRHF FE180/E30 2х0,8

м

107,1

 

559

Прокладання ізольованих проводів перерізом до 6 мм2
у коробах

м

167

 

560

Провід, КМВВнг 2х0,5

м

172,01

 

561

Прокладання коробів пластикових

м

102

 

562

Короб ПВХ 25х30 мм

м

46,46

 

563

Короб для кабеля пластиковий 15х10 мм

м

56,56

 

564

Кріплення кабель-каналів

шт

165

 

 

Пусконалагоджувальні роботи системи пожежної сигналізації

 

 

 

565

Налагодження систем пожежогасіння, димовиведення і
ОПС. Прилад приймально-контрольний з кількістю
шлейфів від 4 до 9, за перший шлейф

шт

1

 

566

Налагодження систем пожежогасіння, димовиведення і
ОПС. Прилад приймально-контрольний з кількістю
шлейфів від 4 до 9, за кожний наступний шлейф

шт

1

 

567

Налагодження систем пожежогасіння, димовиведення і
ОПС. Сповіщувач димовий

шт

10

 

568

Налагодження систем пожежогасіння, димовиведення і
ОПС. Сповіщувач ручний контактний

шт

2

 

569

Налагодження систем пожежогасіння, димовиведення і
ОПС. Сповіщувач світловий

шт

2

 

 

Зовнішні мережі зв'язку

 

 

 

 

01/23-РП.СКС Том 6

 

 

 

 

Землянi роботи

 

 

 

570

Розробка ґрунту вручну в траншеях глибиною до 2 м без
кріплень з укосами, група ґрунтів 2

м3

1,4

 

571

Улаштування постелі при одному кабелі у траншеї

 м

5

 

572

Пісок природний, рядовий

м3

0,33

 

573

Засипка вручну траншей, пазух котлованів і ям, група
ґрунтів 2

м3

1,1

 

 

Зовнішні мережі зв'язку

 

 

 

574

Улаштування трубопроводів із поліетиленових труб, до
2-х каналів

км

0,009

 

575

Труба ПВХ гофрована ф20 мм

м

9

 

576

Кабель до 35 кВ у прокладених трубах, блоках і коробах,
маса 1 м до 1 кг

 м

27

 

577

Кабель КППЕ-ВП (100) 4х0,2х0,51 (FTP-cat,5E)

м

27,54

 

578

Покривання 1-2 кабелів, прокладених у траншеї,
сигнальною стрічкою

 м тр

5

 

579

Сигнальна стрічка шириною 300 мм

м

5

 

580

Монтаж вводів гнучких зовнішнім діаметром до 27 мм

шт

2

 

581

Фасадне кріплення

шт

10

 

 

Зовнішні мережі водопостачання та водовідведення

 

 

 

 

01/23-РП.ЗВК. Том 4

 

 

 

 

Земляні роботи

 

 

 

582

Розроблення ґрунту у відвал екскаваторами "драглайн"
або "зворотна лопата" з ковшом місткістю 0,25 м3, група
ґрунтів 2

м3

96,5

 

583

Розроблення ґрунту з навантаженням на автомобілі-
самоскиди екскаваторами одноковшовими дизельними
на пневмоколісному ходу з ковшом місткістю 0,25 м3,
група ґрунтів 2

м3

70,6

 

584

Перевезення ґрунту до 30 км

т

123,55

 

585

Доробка вручну, зачистка дна i стiнок вручну з викидом
грунту в котлованах i траншеях, розроблених
механiзованим способом

м3

4,8

 

586

Засипка вручну траншей, пазух котлованів і ям, група
ґрунтів 1 (піском)

м3

65,6

 

587

Пісок природний, рядовий

м3

72,16

 

588

Засипка траншей і котлованів бульдозерами потужністю
79 кВт [108 к.с.] з переміщенням ґрунту до 5 м, група
ґрунтів 2

м3

101,3

 

589

Ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками, група
ґрунтів 1, 2

м3

101,3

 

 

Зовнішні мережі водопостачання В1

 

 

 

590

Демонтаж трубопроводів із поліетиленових труб діаметром 25 мм

м

32,5

 

591

Улаштування піщаної основи під трубопроводи

м3

4,8

 

592

Укладання трубопроводів із поліетиленових труб
діаметром 25 мм з гідравличним випробуванням

м

60

 

593

Труби поліетиленові для подачі холодної води РЕ 100
SDR-17(1,0 МПа), зовнішній діаметр 25х2 мм

м

60,6

 

594

Укладання трубопроводів із поліетиленових труб
діаметром 40 мм (футляр)

м

58

 

595

Труби поліетиленові для подачі холодної води РЕ 100
SDR-17(1,0 МПа), зовнішній діаметр 40х2,4 мм

м

58,58

 

596

Кран поліетиленовий кульовий, діаметр 25 мм

шт

3

 

597

Відведення 90 ПЕ100 SDR17 DN 32

шт

2

 

598

Муфта діам. 25 мм

шт

4

 

 

--- Колодязь водопровідний (1 шт) ---

 

 

 

599

Улаштування бетонної підготовки бетон важкий В 3,5 (М
50), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

0,23

 

600

Улаштування круглих колодязів зі збірного залізобетону
у сухих грунтах

м3

0,62

 

601

Плита днища КЦД-10, D=1500 мм, Н=100 мм

шт

1

 

602

Кiльця колодязів залізобетонні КЦ 10-6, Dнр=1160 мм,
Н=590 мм

шт

2

 

603

Плита перекриття колодязiв КЦП1-10-1, діаметр
Dn=1160 мм, висота h=150 мм

шт

1

 

604

Кільця опорні КЦО-1, діаметр 840 мм, висота 70 мм,
товщина стінки 130 мм

шт

1

 

605

Люк чавунний каналізаційний легкий типу Л

шт

1

 

606

Скоби ходові

шт

4

 

607

Гiдроiзоляцiя колодязiв бокова обмазувальна бiтумна в
2 шари по вирiвнянiй поверхнi бетону

м2

4,56

 

608

Промивання з дезінфекцією трубопроводів діаметром 25 мм

м

60

 

609

Улаштування вимощення з бетону товщиною покриття 10 см

м2

5,34

 

610

Установлення водомірних вузлів, що поставляються на
місце монтажу зібраними в блоки, без обвідної лінії
діаметром вводу до 65 мм, діаметром водоміру до 40 мм

шт

1

 

611

Лічильники [водоміри] холодної води, Dу=20 G=2,5 м3/ч

шт

1

 

612

Кран кульовий, діаметр 25 мм

шт

2

 

613

Фільтр осадовий, 400мкм, ф25

шт

1

 

614

Клапан зворотній латунний діам. 25 мм

шт

1

 

615

Кран кульовий PP діам.25 мм

шт

1

 

616

Трійник PP dn25 мм

шт

1

 

617

Коліно 90 град. діам. 25 мм

шт

2

 

 

Зовнішня мережа каналізації К1

 

 

 

618

Улаштування піщаної основи під трубопроводи

м3

0,36

 

619

Укладання трубопроводів із поліетиленових труб
діаметром 110 мм

м

4,5

 

620

Труби поліпропіленові для каналізації діам. 110 мм

м

4,545

 

 

Мережі зовнішнього теплопостачання

 

 

 

 

01/23-РП.ТМ Том 5

 

 

 

 

Демонтаж

 

 

 

621

Демонтаж трубопроводу водопостачання з труб сталевих діаметром 50 мм

м

46

 

622

Брухт металевий (зворотнi матерiали)

т

0,111

 

623

Перевезення демонтованих труб сталевих транспортом
загального призначення з причепом на вiдстань 30 км

т

0,111

 

 

Землянi роботи

 

 

 

624

Розроблення ґрунту з навантаженням на автомобілі-
самоскиди екскаваторами одноковшовими дизельними
на пневмоколісному ходу з ковшом місткістю 0,25 м3,
група ґрунтів 2

м3

3,8

 

625

Перевезення ґрунту до 30 км

т

6,65

 

626

Розроблення ґрунту у відвал екскаваторами "драглайн"
або "зворотна лопата" з ковшом місткістю 0,25 м3, група
ґрунтів 2

м3

13,4

 

627

Доробка вручну, зачистка дна i стiнок вручну з викидом
грунту в котлованах i траншеях, розроблених
механiзованим способом

м3

2

 

628

Улаштування піщаної основи під трубопроводи

м3

1,9

 

629

Засипка вручну траншей, пазух котлованів і ям, група
ґрунтів 1 (піском)

м3

1,9

 

630

Пісок природний, рядовий

м3

2,09

 

631

Засипка траншей і котлованів бульдозерами потужністю
79 кВт [108 к.с.] з переміщенням ґрунту до 5 м, група
ґрунтів 2

м3

15,4

 

632

Ущільнення ґрунту пневматичними трамбівками, група
ґрунтів 1, 2

м3

17,3

 

 

Тепломережі

 

 

 

633

Безканальне прокладання теплогідроізольованих
трубопроводів діаметром 50 мм [пінополіуретанова
ізоляція з зовнішньою оболонкою із поліетилену] при
умовному тиску 1,6 МПа [16 кгс/см2], температурі 150
град.С

м

66

 

634

Відводи 90 град. сталеві, попередньо теплоізольовані в
захисній поліетиленовій оболонці для підземної
прокладки диам. 57/125

шт

8

 

635

Нерухома опора для труб-у Ду50

шт

4

 

 

Благоустрій

 

 

 

 

01/23-РП.АБ Том 2 Аркуші 4-8

 

 

 

 

Демонтаж

 

 

 

636

Розбирання дорожніх покриттів асфальтобетонних (hсер=0,04)

 м3

1,128

 

637

Демонтаж покриття з фігурних елементів мощення площадок та тротуарів шириною понад 2 м

 м2

203

 

638

Розбирання існуючого шару основи з жорстви (hсер=0,17)

 м3

34,51

 

639

Корчування вручну в міських умовах пнів дуба, ясеня,
в'яза, діаметр пня понад 30 см

шт

6

 

640

Навантаження сміття екскаваторами на автомобілі-
самоскиди, місткість ковша екскаватора 0,25 м3.

 т

87,297

 

641

Перевезення сміття до 30 км

т

87,297

 

642

Демонтаж тіньових навісів (4 шт.)

т

4,56

 

643

Демонтаж ігрового обладнання

т

2,21

 

644

Навантаження сміття вручну

 т

2,21

 

645

Перевезення демонтованих металоконструкцій
транспортом загального призначення на вiдстань 30 км

т

6,77

 

646

Демонтаж залізобетонних огорож висотою до 1,9 м, довжиною ланки до 2,5 м, верхня частина ґратчаста, нижня-глуха (з подальшим влаштуванням)

м3

1,86

 

 

Тип 1. Влаштування наливного гумового покриття

 

 

 

647

Улаштування дорожніх корит із переміщенням грунту на
відстань до 100 м при глибині корита до 250 мм (hсер=0,22)

 м2

698

 

648

Навантаження ґрунту на автомобілі-самоскиди
екскаваторами одноковшовими дизельними на
гусеничному ходу з ковшом місткістю 0,65 [0,5-1] м3,
група ґрунтів 1

м3

153,56

 

649

Перевезення ґрунту до 30 км

т

268,73

 

650

Улаштування геотекстиля типу Typar SF в земляному
полотні

м2

698

 

651

Геотекстиль типу Typar SF 27 або аналог

м2

767,8

 

652

Улаштування одношарової основи зі щебеню фр.20-40
мм за товщини 10 см

м2

698

 

653

Улаштування пароiзоляцiйного шару з плiвки
полiетиленової

 м2

698

 

654

Улаштування бетонної пiдготовки (h=0,10) бетон важкий
В 15 (М 200), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

69,8

 

655

Армування підстилаючих шарів і набетонок

т

1,396

 

656

Сiтка зварна з квадратними чарунками 50х50х3 мм

м2

698

 

657

Улаштування безшовного гумового покриття товщиною
20 мм

м2

698

 

658

Гумова крихта

кг

9772

 

659

Поліуретановий компонент (клей)

кг

2373,2

 

660

Пігментний барвник

кг

837,6

 

661

Розчинювач

кг

69,8

 

 

Тип 2. Влаштування покриття з плитки ФЕМ

 

 

 

662

Улаштування дорожніх корит із переміщенням грунту на
відстань до 100 м при глибині корита до 250 мм (hсер=0,21)

 м2

137

 

663

Навантаження ґрунту на автомобілі-самоскиди
екскаваторами одноковшовими дизельними на
гусеничному ходу з ковшом місткістю 0,65 [0,5-1] м3,
група ґрунтів 1

м3

28,77

 

664

Перевезення ґрунту до 30 км

т

50,3475

 

665

Улаштування геотекстиля типу Typar SF в земляному
полотні

м2

246

 

666

Геотекстиль типу Typar SF 27 або аналог

м2

270,6

 

667

Улаштування основи тротуарів із щебенево-піщаної
суміші С-7 за товщини шару 12 см

м2

246

 

668

Улаштування покриття з фігурних елементів мощення 4
см з використанням готової піщано-цементної суміші
тротуарів (h=0,05), шириною до 2 м

 м2

169,3

 

669

Улаштування покриття з фігурних елементів мощення
ФЕМ 4 см з використанням готової піщано-цементної
суміші (h=0,05) площадок та тротуарів шириною понад 2 м

 м2

76,7

 

670

Сумiш цементно-піщана

м3

13,05

 

 

Влаштування газонної трави

 

 

 

671

Посів газонів звичайних вручну

м2

250,3

 

 

Влаштування бортового каменю

 

 

 

672

Установлення бетонних поребриків на бетонну основу
до 100 мм

 м

705

 

673

Камені бортові БР65.20.8

шт

1085

 

674

Установлення бетонних бортових каменів на бетонну
основу, за ширини борту у верхній його частині понад 150 мм

 м

17

 

675

Каменi бортовi БР100.30.18

шт

17

 

 

Влаштування воріт та огородження

 

 

 

676

Улаштування залізобетонних огорож висотою до 1,9 м,
довжиною ланки до 2,5 м, верхня частина ґратчаста,
нижня-глуха (раніше демонтованого)

м3

1,86

 

677

Улаштування воріт двостулкових з установленням
металевих стовпів

шт

1

 

678

Суміші бетонні готові важкі, клас бетону В15 [М200],
крупність заповнювача більше 10 до 20 мм

м3

0,54

 

679

Гарячекатана арматурна сталь періодичного профілю,
клас А-ІІІ, діаметр 12 мм

т

0,003242

 

680

Гарячекатана арматурна сталь гладка, 6А240С

т

0,00072

 

681

Надбавки до цін заготовок за складання та зварювання
каркасів та сіток просторових діаметром 12 мм

т

0,003242

 

682

Надбавки до цін заготовок за складання та зварювання
каркасів та сіток просторових діаметром 5-6 мм

т

0,00072

 

683

Ворота розпашні металеві гратчасті, 1500х4000 мм (в комплекті із замком, стопором стулки, стовпами 2300х80х60 мм, притворною планкою, регульованими петлями)

шт

1

 

684

Установлення металевої огорожі без поручня

м

165

 

685

Огорожа металева евроштакетник 0,45 м

м

165

 

 

Монтаж тіньових навісів

 

 

 

686

Копання ям для стояків і стовпів вручну без кріплень,
без укосів, глибиною до 0,7 м, група ґрунтів 2

м3

2,7

 

687

Улаштування бетонних фундаментів бетон важкий В 15
(М 200), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

2,7

 

688

Монтаж тіньових навісів (6 шт.)

т

16,32

 

689

Навіс тіньовий металевий 6х6,65 м

шт

6

 

 

Монтаж ігрового та спортивного обладнання

 

 

 

690

Копання ям для стояків і стовпів вручну без кріплень,
без укосів, глибиною до 0,7 м, група ґрунтів 2

м3

14,77

 

691

Улаштування бетонних фундаментів бетон важкий В 15
(М 200), крупнiсть заповнювача 10-20мм

м3

14,77

 

692

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 1 т
(Ігровий комплекс Inter Atletika Mini City LK115 - 1 шт.,
Квітень Inter Atletika TL102 - 2 шт.)

шт

3

 

693

Ігровий комплекс Inter Atletika Mini City LK115,
4037x2800x2900
мм

шт

1

 

694

Ігровий комплекс Квітень Inter Atletika TL102

шт

2

 

695

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 0,5
т (Ігровий комплекс Башта головоломок Inter Atletika
LK104 - 2 шт., Трикутник Inter Atletika LK151.1 - 1 шт.,
Спортивний комплекс «Ранок» - 1 шт., Спортивний
комплекс «Павучок» - 1 шт.)

шт

5

 

696

Ігровий комплекс Башта головоломок Inter Atletika
LK104 , 3000x3794x2899 мм

шт

2

 

697

Ігровий комплекс Трикутник Inter Atletika LK151.1

шт

1

 

698

Спортивний комплекс «Ранок»

шт

1

 

699

Спортивний комплекс «Павучок»

шт

1

 

700

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 0,5
т (Автобус "Світ" Inter Atletika T511 - 1 шт., Гімнастичний
комплекс «Хвиля» - 1 шт., Гімнастичний елемент для
дітей лаз «Метелик» - 1 шт, Рукоход сфера «Сім
елементів» - 1 шт., Дитячий спортивний майданчик
Смуга перешкод - 1 шт.)

шт

5

 

701

Автобус "Світ" Inter Atletika T511

шт

1

 

702

Гімнастичний комплекс «Хвиля»

шт

1

 

703

Гімнастичний елемент для дітей лаз «Метелик»

шт

1

 

704

Рукоход сфера «Сім елементів»

шт

1

 

705

Дитячий спортивний майданчик Смуга перешкод

шт

1

 

706

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 0,1
т (Пісочниця із захисними стулками "Божа корівка" Inter
Atletika Т314 - 6 шт.)

шт

6

 

707

Пісочниця із захисними стулками "Божа корівка" Inter
Atletika Т314 , 1739x2902 мм

шт

6

 

708

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 0,1
т (Дитячий мостик «Гномік» з поручнями - 1 шт.)

шт

1

 

709

Дитячий мостик «Гномік» з поручнями

шт

1

 

710

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 0,1
т (Карусель "Волошка" Inter Atletika Т216.1 - 4 шт.,
Гойдалка-балансир Місто Inter Atletika TE242 - 4 шт.)

шт

8

 

711

Карусель "Волошка" Inter Atletika Т216.1 ,
1963х1963х826 мм

шт

4

 

712

Гойдалка-балансир Місто Inter Atletika TE242

шт

4

 

713

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 0,1
т (Карусель Inter Atletika TE226 - 2 шт., Гойдалка-
балансир Inter Atletika LK430 - 1 шт.)

шт

3

 

714

Карусель Inter Atletika TE226, 1837x1837x 759 мм

шт

2

 

715

Гойдалка-балансир Inter Atletika LK430

шт

1

 

716

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 0,1
т (Турнік подвійний - 1 шт., Вулична дерев’яна колода -
1 шт.)

шт

2

 

717

Турнік подвійний

шт

1

 

718

Вулична дерев’яна колода

шт

1

 

719

Монтаж устаткування виду посудин або апаратів без
механізмів на відкритій площадці, маса устаткування 0,1
т (Гойдалка на пружині - 10 шт., Пісочний столик
"Мухомор" Inter Atletika ТЕ313 - 6 шт.)

шт

16

 

720

Гойдалка на пружині

шт

10

 

721

Пісочний столик "Мухомор" Inter Atletika ТЕ313

шт

6

 

           

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень