З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2024 09:42
Кількість переглядів: 63

Фото без опису 

Шановні мешканці Дачненської громади!
  Сьогодні, 22 січня, український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності України. Саме цього дня  у далекому 1919 р. було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію нашого народу як свято національної єдності, об’єднання українських земель в одну велику самостійну державу.
  До цієї події українська нація йшла не одне століття. Численні покоління щиросердних патріотів боролись за ідею створення Незалежної України. Багато хто з них поклав власне життя заради майбутньої державності. Ідея соборності не втрачає своєї значущості і в умовах сьогодення, адже  воїни-патріоти продовжують захищати від ворога наші землі. Тож низький уклін, шана та особлива подяка Героям, які так само, як і їхні предки, відстоюють не лише незалежність, а й соборність Української Держави.
  Дорога громадо! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Соборності України! Нехай це свято назавжди залишатиметься джерелом надії на краще майбутнє для нашої Держави. Бажаю кожному міцного здоров’я, добробуту, злагоди, взаєморозуміння! Нехай розум, воля і любов до рідного краю гуртують нас у всіх справах на благо розвитку вільної демократичної України!
  Слава Україні – єдиній, соборній, неподільній!
  Героям Слава!

  Дачненський сільський голова                              Руслан Сергійович Сич


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень