ВАКЦИНАЦІЯ - ЄДИНИЙ ЗАХИСТ ДЛЯ ЛЮДЕЙ СТАРШОГО ВІКУ

Дата: 04.12.2023 11:58
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

       Відповідальний лікар має радити літнім людям вакцинуватися, зважаючи на можливі наслідки захворювання!

      Насамперед потрібно вакцинувати батьків, дідусів та  ба‑ бусь, адже вони у зоні ризику через «букет» супутніх захворювань. Зокрема, літніх пацієнтів з цукровим діабетом, серцево-судинними захворюваннями складніше вилікувати, ризик померти для них є вищим.   

         Натомість, згідно з даними досліджень, для повністю вакцинованих від COVID-19 осіб літнього віку, ризик госпіталіза‑ції внаслідок захворювання знижується на 94%. Вакцинація для них цілком безпечна. Ба більше, необхідна, щоб уникнути летальних наслідків.

       Усе так само і з грипом. Тяжкі ускладнення частіше призводять до госпіталізації та інших небажаних наслідків.  Вакциновані хворіють на грип значно легше. Вакцинація проти COVID-19 та грипу — єдиний надійний захист для людей старшого віку!

      Відповідальні громади розуміють користь вакцинації для цієї категорії осіб і прагнуть самі забезпечити проведення щеплень. Вакциновані від грипу та COVID-19 літні люди не потребуватимуть госпіталізації, а це означає, що в громаді зменшується навантаження на лікарні та медперсонал.

        Здоров’я батьків старшого віку дозволяє їхнім дітям повноцінно працювати, не відволікаючись на пошук ліків та лікарів, догляд за батьками в лікарнях. Це приносить користь громаді. Щеплення коштують державі значно дешевше, ніж лікування від ускладнень. Щеплення робить літніх людей здоровішими, а відтак їхні родини — щасливішими. 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень