ВАКЦИНАЦІЯ ЛІТНІХ ЛЮДЕЙ

Дата: 01.12.2023 11:57
Кількість переглядів: 164

Фото без опису

Для літніх людей вакцинація — це запорука здоров’я і довголіття Люди віком понад 60 років належать до групи ризику, яка легко може підхопити будь-яке інфекційне захворювання, найперше — це COVID-19 та грип. Оскільки їхня імунна система ослаблена супутніми хронічними хворобами, інфекції «знаходять» таких пацієнтів швидше. Отже, вакцинація від грипу та COVID-19 їм необхідна. Адже ці хвороби можуть призвести до пневмонії, серцево-судинних патологій та інших серйозних ускладнень, що дуже обтяжливі та небезпечні у такому віці.

COVID-19 – дуже небезпечний для людей, старших за 60 років та з хронічними захворюваннями. Саме літні люди хворіють найтяжче, потрапляють у лікарню, до реанімації та помирають від цієї хвороби. Щоб захиститись від важкого перебігу та смерті, потрібна вакцинація. 

Щоби спростити доступ до вакцинації, МОЗ визначило близько 200 громад, де показники охоплення вакцинацією людей віком 60+ менші ніж 25%. У ці громади найближчим часом виїдуть мобільні бригади, щоб вакцинувати від COVID-19 місцевих мешканців. 

https://www.youtube.com/watch?v=J0BTpyHVr4I  

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень