З днем заснування села Дачне.

Дата: 13.10.2023 12:59
Кількість переглядів: 375

Фото без опису   Від щирого серця вітаю вас з 277–ою річницею з дня заснування села Дачне. На жаль, в цьому році, як і в минулому, святкових заходів, до яких ми звикли, не планується, зі зрозумілих причин – в Україні війна. Вона горем і болем увійшла в кожну українську домівку, спричинила незліченні жертви, руйнування та спустошення. Не обійшла і нашу громаду. Я вдячний усім жителям за  стійкість, силу духа та небайдужість. Підтримуючи один одного в тяжкі часи,  ми довели, що ми – одна велика родина, та чужої біди не буває. 

Впевнений, що разом ми витримаємо усі випробування і ще більше будемо цінувати свою громаду. Попереду у нас з вами ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково відсвяткуємо під мирним небом на українській землі. А зараз важливі наша єдність та готовність протистояти ворогу. Низький уклін, шана та повага нашим захисникам та захисницям, які захищають нашу Україну на фронті. Вічна пам’ять та слава загиблим Героям.

   Шановні земляки! Вітаю вас з Днем села і від усієї душі бажаю щоб наша плідна праця, прагнення, сили і надії прискорили Перемогу та зробили Дачненську громаду ще більш сильною і спроможною.

Бережіть себе і своїх рідних!

Доброго здоров’я, родинного благополуччя та мирного неба!

Нас не здолати! Слава Україні!

 

Дачненський сільський голова                   Руслан Сергійович Сич


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень