На потреби ЗСУ!

Дата: 24.07.2023 10:34
Кількість переглядів: 561

Фото без опису

Наводимо звіт про допомогу Збройним Силам України шляхом надання субвенції з місцевого бюджету Дачненської сільської ради для військових частин які виконують бойові завдання. У зв’язку із введенням воєнного стану на всій території України відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» на підставі Указу Президента України №64/2022 від 24 лютого 2022 року у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти державного суверенітету і територіальної цілісності нашої Держави, Збройні Сили України успішно відбивають атаки противника по всіх напрямках. До Дачненської сільської ради були звернення від військових частин на такі потреби:

  • у ході звільнення тимчасово окупованих територій від збройних сил російської федерації виникла крайня необхідність у забезпеченні квадрокоптерами та їх комплетуючими з метою підтримки та розвитку наступального потенціалу Сил оборони. Відповідно до Указу Президента України від 08 серпня 2017 року №213/2017 “Про внесення змін до Указу Президента України від 11 лютого 2016 року № 44 “Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби” звернулись про надання фінансової допомоги у розмірі 3 000 000 ( три мільйона) 00 (нуль) коп. для закупівлі безпілотних літальних апаратів та їх комплектуючих для викриття та знищення цілей противника
  • на придбання автоматизованого безпілотного авіаційного комплексу для забезпечення ведення повітряної розвідки, спостереження, коригування артилерії, патрулювання району,  з метою придбання безпілотної авіаційної системи SHARK-D - 8 549 025,42 грн.
  • для військової частини з метою покращення матеріально-технічної бази, придбання автомобільного транспорту, засобів ураження та спеціального обладнання, необхідного для виконання бойових завдань у тяжкому протистоянні загарбницьким діям зі сторони російської федерації на загальну суму 2 000 000 (два мільйони) грн.

Дякуємо всім присутнім депутатам, за участь у підтримці та зміцнені Збройних Сил України та прискоренні дня перемоги над лютим ворогом. Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень