Навчання для працівників громади

Дата: 20.04.2023 15:12
Кількість переглядів: 198

  20.04.2023 начальником відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області  було проведене навчання для нашої громади. У заході взяли участь керівники та співробітники Дачненської сільської ради, керівники та заступники закладів освіти і культури. Учасники прослухали лекцію - виступ щодо    поведінки під час знаходження вибухонебезпечних предметів, хімічної небезпеки, інструктаж з питань пожежної безпеки, правила використання дизель-генераторів, поводження з електрообігрівачами в пожеже-небезпечний період, інструктаж щодо недопущення пожеж в екосистемі.

  Особливо цікаво пройшло практичне заняття по відпрацюванню користуванням вогнегасниками різних типів. Працівники ДСНС докладно розповіли про будову вогнегасників та показали як швидко та ефективно використовувати їх при пожежі.  Слухачі мали змогу спробувати самостійно загасити полум’я.

  Начальником відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та начальником управління освіти було обговорено подальші плани співробітництва по навчанню дітей та колективів підпорядкованих закладів. Також були надані рекомендації по обладнанню класів безпеки в закладах освіти та обговорені строки виконання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень