Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 23.12.2024 15:15
Кількість переглядів: 51

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1

Назва предмета закупівлі

     Послуги, за кодом ДК 021:2015 – 55520000-1 — Кейтерингові послуги (Кейтерингові послуги - Послуги з організації шкільного харчування учнів пільгових категорій, учнів 1 - 4 класів у закладах освіти Дачненської ОТГ)

2

Вид закупівлі

     Відкриті торги з особливостями згідно положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами, з урахуванням положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі – Особливості).

3

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

       Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючим на період постачання товару, зокрема:

1.      Постанова Кабінету Міністрів України від 23.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

2.      Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, затверджений Наказом Міністерства охорони здоров’я України 25 вересня 2020 року № 2205.

3.      Наказ Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», в тому числі щодо заборони м’яса та яєць водоплаваючої птиці, субпродуктів, що містять синтетичні барвники.

4.      Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 20.02.2013 № 144 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил».

5.      Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР.

6.      Наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23.07.2002 № 280 щодо медичних оглядів.

7.      Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»

       Якість, повинна відповідати нормам харчування у загальноосвітніх закладах освіти, Постанові Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24 березня 2021 року № 305, Наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти» від 25.09.2020 року № 2205, Наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я України від 15.08.2006 № 620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», в тому числі щодо заборони м'яса та яєць водоплаваючої птиці, субпродуктів, що містять синтетичні барвники, Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

 4

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275 (зі змінами).

Термін надання послуги до 31 грудня 2025 включно.

5

Обґрунтування обсягів закупівлі

Потреба складена відповідно до заявлених потреб закладів освіти Управління освіти, культури, сім’ї Дачненської сільської ради з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

За кошти місцевого бюджету.

6

Нормативно-правове регулювання

Закон України «Про публічні закупівлі»; Постанова від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (далі — Особливості) та інших нормативно – правових актів.

 

 

 

 


« повернутися до розділу «Публічні закупівлі»

Код для вставки на сайт

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних