ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 27.09.2024 16:28
Кількість переглядів: 27

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1

Назва предмета закупівлі

     Товар, за кодом ДК 021:2015 – 09120000-6 «Газове паливо» (Природний газ)

2

Вид закупівлі

     Відкриті торги з особливостями згідно положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VI1I зі змінами, з урахуванням положень Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі – Особливості).

3

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

       Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України, діючим на період постачання товару, зокрема, Закону України «Про ринок природного газу» № 329-VІІІ від 09.04.2015 (далі — Закон № 329-VIII), Правилам постачання природного газу, затвердженим постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2496, Кодексу газотранспортної системи, затвердженому постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2493 (даті — Кодекс № 2493), Кодексу газорозподільної системи, затвердженому постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30.09.2015 № 2494 (далі — Кодекс № 2494), іншим нормативно- правовим актам.

       Якість, фізико-хімічні показники (ФХГІ)та інші характеристики природного газу, який постачається замовнику, повинні відповідати вимогам визначеним Кодексом № 2493 та Кодексом № 2494.

 4

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

        Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275 (зі змінами).

 Термін постачання до 31 грудня 2024  включно.

5

Обґрунтування обсягів закупівлі

Визначення обсягів предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) природного газу за попередній календарний рік (бюджетний період). Потреба складена відповідно до заявлених потреб закладів освіти Управління освіти, культури, сім’ї Дачненської сільської ради. За кошти місцевого бюджету.

6

Нормативно-правове регулювання

Закон України «Про публічні закупівлі»; Постанова від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (далі — Особливості) та інших нормативно – правових актів.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних