Проект "Помічник ветерана"

Дата: 29.08.2024 11:20
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

   Міністерство у справах ветеранів започатковано проект «Помічник ветерана». Даний проект прагне допомогти ветеранам та членам їхніх сімей повернутися до нормального життя. Новий сервіс і відповідно професію з потужним соціальним функціоналом розробляли, спираючись на міжнародний досвід. 

    Головним завданням представників, які виконуватимуть функцію помічника ветерана, стане всебічна допомога і сприяння Захисникам та Захисницям у повноцінній адаптації до мирного життя: від  налагодження побуту й порозуміння в родині до працевлаштування, реалізації проектів власного бізнесу, навчання новим навичкам, реабілітації й лікування, юридичного захисту і глобально – робота в контексті діалогу конкретного ветерана зі своєю громадою проживання, трудовим колективом та державою загалом. Також об’єктом професійної опіки цього фахівця стануть і члени сімей ветеранів, сімей загиблих ветеранів війни, сімей загиблих Захисників та Захисниць України. Всю комунікацію помічника ветерана і роботу з цільовою аудиторією організовано у форматі послуги з підтримки переходу військовослужбовців до мирного життя за принципом «рівний – рівному». Адже коло помічників формуватимуть з-поміж самих ветеранів, які мають певний досвід пост воєнної інтеграції, або з членів їхніх сімей, котрі вже випробували власні шляхи допомого в адаптації, соціалізації своїх рідних, які повернулися з війни. 

   Для участі у цьому проекті кандидат на посаду помічника ветерана подає заяву в електронній формі на участь у конкурсі через інформаційний портал Е – ветеран ( https://eveteran.gov.ua).                                                                                                                                                                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних