Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 31.07.2024 08:31
Кількість переглядів: 81

        

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

1

Назва предмета закупівлі

Товар, за кодом ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” - 09110000-3 - Тверде паливо»: Вугілля кам’яне марки Г(Г2) (25-100) (ДК 021:2015: 09111100-1 — Вугілля) напівбрикети торф’яні (ДК 021:2015: 09112200-9 — Торф)

2

Вид закупівлі

Відкриті торги з особливостями

3

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Якість вугілля кам’яного Г (Г2) 25-100, що буде постачатися замовнику, повинна відповідати за зольністю, вологістю, теплотою згорання, розмірам, що вказані  у даному додатку та діючим, ДСТУ 7146:2010 та ДСТУ 3472:2015, підтверджується вказане шляхом наданням в складі тендерної пропозиції: Оригіналу або копії сертифікату генетичних, технологічних та якісних характеристик на пропоноване вугілля кам’яне та дійсного на дату подання тендерної пропозиції, виданим уповноваженою організацією, згідно ДСТУ 7146:2010, на ім’я виробника пропонованої продукції.

Також, у складі пропозиції учасник надає Декларацію постачальника  згідно  ДСТУ ISO/IEC 17050-1:2006 Оцінка відповідності. Декларація постачальника про відповідність. Частина 1. Загальні вимоги (ISO/IEC 17050-1:2004, IDT).

На кожну партію при поставці учасник зобов’язаний надавати документ про якість, відповідно до діючого державного стандарту ДСТУ 7146:2010, а  саме посвідчення якості, оформлене  згідно вимог п. 7.4  ДСТУ 7146:2010. На підтвердження  виконання вказаної вимоги учасник надає гарантійний лист та зразок такого документу в своїй пропозиції.

Учасником може бути запропоновано товар, що є еквівалентом/аналогом зазначеному в даному додатку. Еквівалентність товару, що пропонується учасником, повинна бути документально підтверджена шляхом надання у складі пропозиції учасником відповідного документу (довідки, листа) від органу, уповноваженого на видачу сертифікату генетичних, технологічних та якісних характеристик, згідно ДСТУ 7146:2010.

Якість напівбрикетів торф’яних, що будуть постачатися замовнику, повинна відповідати зольності, вологості, механічній міцності, теплоті згорання, розмірам, що вказані у даному додатку та діючим РСТ УРСР 1297-82, підтверджується вказане шляхом надання в складі тендерної пропозиції учасника чинного на дату подання його тендерної пропозиції сертифікату якості, виданого Українською інспекцією по контролю якості торф’яної продукції і паливних брикетів «УКРІНСПАЛИВО» на виробника напівбрикетів торф’яних, що пропонуються до постачання.

Також, у складі пропозиції учасник надає Декларацію постачальника  згідно  ДСТУ ISO/IEC 17050-1:2006 Оцінка відповідності. Декларація постачальника про відповідність. Частина 1. Загальні вимоги (ISO/IEC 17050-1:2004, IDT).

На кожну партію при поставці учасник зобов’язаний надавати документ про якість напівбрикетів торф’яних, відповідно до діючого державного стандарту РСТ УРСР1297-82, а саме  паспорт, виданий Українською інспекцією по контролю якості торф’яної продукції і паливних брикетів «УКРІНСПАЛИВО». На підтвердження  виконання вказаної вимоги учасник надає гарантійний лист та зразок такого документу в своїй пропозиції.

 Учасником може бути запропоновано товар, що є еквівалентом/аналогом зазначеному в даному додатку. Еквівалентність товару, що пропонується учасником, повинна бути документально підтверджена шляхом надання у складі пропозиції учасником відповідного документу (довідки, листа) від органу, уповноваженого на сертифікацію напівбрикету відповідно до РСТ УРСР 1297-82, що свідчить про еквівалентність напівбрикетам торф’яним.

 4

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі було проведено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275  (зі змінами), зокрема використовуючи метод «Порівняння ринкових цін». Згідно розрахунку очікувана вартість предмету закупівлі становить                     1 350 212, 67 гривень.

5

Обґрунтування обсягів закупівлі

Потреба складена відповідно до заявок закладів освіти. За кошти місцевого бюджету.

6

Нормативно-правове регулювання

Закон України «Про публічні закупівлі»; Постанова від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (далі — Особливості) та інших нормативно – правових актів.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних