Обґрунтування технічних та якісних характеристик, предмету закупівлі.

Дата: 29.07.2024 11:21
Кількість переглядів: 68

Швидкоспоруджувальна захисна споруда цивільного захисту модульного типу для укриття на 100 осiб згiдно ДСТУ 9195:2022 з перевезенням та монтажем за адресою: Одеська область, Одеський район, с. Дачне, вул. Клубна, 2в 

(ДК 021:2015: 44210000-5 – Конструкції та їх частини)

 

  1. Повне найменування: Відділ з питань утримання комунального майна Дачненської сільської ради Одеського району Одеської області, 44941770.
  2. Місцезнаходження: вул. Шахтарська-8-а, с. Дачне Одеського району Одеської області, 67625.
  3. Процедура закупівлі: Процедура закупівлі – відкриті торги з урахуванням Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами).
  4. Назва предмета закупівлі: Швидкоспоруджувальна захисна споруда цивільного захисту модульного типу для укриття на 100 осiб згiдно ДСТУ 9195:2022 з перевезенням та монтажем за адресою: Одеська область, Одеський район, с. Дачне, вул. Клубна, 2в  (ДК 021:2015: 44210000-5 – Конструкції та їх частини). Код номенклатурної позиції: 44211100-3 Модульні та переносні споруди.
  5. Місце встановлення: Україна, 67625, Одеська область, Одеський район, с.Дачне, вул. Клубна, 2в. Обсяги: 1 одиниця.
  6. Очікувана вартість:  5 000 000.00 грн з ПДВ.
  7. Джерело фінансування: Кошти місцевого бюджету.
  8. Строк виконання робіт: до 31.12.2024 року.
  9. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення на 2024 рік на об’єкт:  Швидкоспоруджувальна захисна споруда цивільного захисту модульного типу для укриття на 100 осiб згiдно ДСТУ 9195:2022 з перевезенням та монтажем за адресою: Одеська область, Одеський район, с. Дачне, вул. Клубна, 2в затверджений рішенням Дачненської сільської ради  від 13.06.2024 р. №1334-VІІІ “Про внесення змін і доповнень до рішення Дачненської сільської ради від 21 грудня 2023 року №1107 - VIIІ “Про бюджет Дачненської сільської ради на 2024 рік”.
  10. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Збірна залізобетонна спеціальна споруда, що складається із окремих взаємозв’язаних частин що зводиться (виготовляється, монтується) за короткий час із спеціальних конструкцій (виробів).

 

  1. Споруда на 100 осіб наземного розташування

Внутрішні розміри споруди при розрахунку місткості на 100 осіб:

Висота не менше 2300 мм. але і не більше 2500 мм.

Ширина не менше 2500 мм. але і не більше 2700 мм.

Довжина має забезпечити одночасне перебування 100 людей з розрахунку не менше 0,6 м2 на людину

Дверний проріз не менше (ШхВ) 900х1900мм.

Споруда повинна бути повністю вироблена із залізобетону та передбачати окреме розташування,  повинна мати щонайменше 2 окремі виходи назовні та 2 тамбура. Входи/виходи бокові. Місткість споруди на осіб (заповнює учасник). Тамбур не рахується в розміри споруди при розрахунку місткості. Клас бетону за міцністю не нижче В30 W8 F200. Армування арматурою кл. А500С. Мають бути передбачені монтажні петлі із арматурного прокату класу А500С. Тип з’єднання елементів між собою – болтовий або зварний з гідроізоляцією стиків.

Товщина стін, перекриття та підлоги має забезпечувати необхідні захисні властивості укриття.

Оштукатурювання та облицювання керамічною плиткою не дозволяється.

Вікна – не передбачені, відсутні.

Перехід між основними приміщеннями в кількості не менше 2 шт.

Двері -  металеві,  встановлення не менше 2 дверей. Двері герметичні для захисних споруд цивільного захисту.

Вентиляція – припливно-витяжна загальнообмінна.

 

Учасник здійснює доставку швидкоспоруджувальної захисної споруди цивільного захисту модульного типу  для укриття на 100 осіб до місця монтажу, виконує роботи з монтажу та облаштування укриття у місці визначеному Замовником. Монтаж споруди Учасник виконує власними силами і засобами.

 

Учасник визначає ціну на Товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортування, сплату митних тарифів та інших витрат згідно вимог діючих законодавчих і розпорядчих актів місцевого самоврядування щодо формування ціни. Не врахована Постачальником вартість окремих послуг не сплачується Замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

 

Вимоги замовника

Параметри

Значення параметрів

Технічні параметри

Матеріал

Залізобетон

Бетон

не нижче класу В30 W8 F200

Робоча арматура (ДСТУ 3760:2019)

із арматурного прокату класу А500С

Висота, внутрішня

не менше  2300 мм.

не більше 2500 мм.

Ширина, внутрішня

 

не менше 2500 мм

не більше 2700 мм

Довжина

має забезпечити одночасне перебування 100 людей з розрахунку не менше 0,6 м2 на людину

Монтажні петлі (ДСТУ 3760:2019)

із арматурного прокату класу А500С

Інші вимоги

 

Внутрішня корисна площа укриття повинна становити не менше 0,6 м2 на 1 особу та забезпечувати одночасне перебування не менше 100 осіб

 

Споруда повинна складатись з залізобетонних прямокутних ланок та плит, які з’єднуються між собою. Тип з’єднання елементів між собою – болтовий або зварний з гідроізоляцією стиків

 

 

За захисними властивостями споруда/елементи споруди цивільного захисту повинні відповідати класу укриття не нижче A-IV згідно із ДБН В.2.2-5:2023 «Захисні споруди цивільного захисту», а саме: витримувати надмірний тиск повітряної ударної хвилі 100 кПа.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні. Всі витрати, пов’язані із заміною товару несе Постачальник.

Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортуваннята інших витрат, визначених законодавством.

Витрати за доставку здійснюються за рахунок Учасника (Постачальника).

 

 

До уваги учасників!

У місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами,– вважати кожне таке посилання таким, що містить вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

У разі, якщо у технічній специфікації містяться посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, – вважати ці посилання такими, що міститься вираз «або еквівалент».

Будь-яке встановлення посилань на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва є необхідними для здійснення закупівлі товару, який за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника. Для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності замовником проводиться закупівля товару саме з такими характеристиками. Учасники можуть запропонувати еквівалент товару, технічні та якісні характеристики якого відповідають вимогам, встановленим тендерною документацією, в тому числі технічною специфікацією.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних