Вітаємо з перемогою!

Дата: 03.04.2024 10:26
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

    Вітаємо ученицю 8-А класу Дачненського ліцею № 2 Ксенію Виниченко та вчительку української мови та літератури Аллу Сосновську із перемогою на IV етапі XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка!

     Виниченко Ксенія здобула диплом ІІ ступеня, що свідчить про високий рівень знань та талант молодої дівчини. Перемога на такому престижному конкурсі свідчить не лише про інтелектуальні здібності Ксенії, а й про її працьовитість, наполегливість у навчанні. Її успіх є прикладом для інших здобувачів освіти нашого закладу та мотивацією для досягнення власних висот у навчанні та творчості.

    Адміністраця закладу та всі вчителі щиро вітають Ксенію з цією неймовірною перемогою і пишаються її досягненнями. Це свідчить про великий потенціал молодого покоління, яке готове вносити свій вклад у розвиток культури та освіти українського суспільства. Бажаємо Ксенії подальших творчих злетів та нових перемог у майбутньому. Нехай її здібності завжди розкриваються на повну міру, а її творчість дарує світле майбутнє українській культурі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень