ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО НАМІР ОТРИМАТИ ДОЗВІЛ НА ВИКИДИ

Дата: 16.02.2024 14:10
Кількість переглядів: 87

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СЕЛЕНА» (ПРАТ «СЕЛЕНА»).

Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 30818912.

Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: 67624, Одеська область, Одеський район (колишній Біляївський район), село Дачне, вулиця Гаркавого, будинок 5, тел. (050) 490-45-61, selena-odessa@ukr.net.

Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 67624, Одеська область, Одеський район (колишній Біляївський район), село Дачне, вулиця Гаркавого, будинок 5.

Мета отримання дозволу на викиди: Виконання вимог статті 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря».

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: За своїм видом економічної діяльності підприємство не входить в жодну категорію видів планованої діяльності, які підлягають процедурі оцінці впливу на довкілля відповідно до Закону України «Про оцінку впливу на довкілля».

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): джерелами впливу на стан атмосферного повітря є: цех по очищенню насіння з зерноочисним обладнанням, склади зберігання зерна, твердопаливний котел, кухня,  ємність з дизпаливом та заправний пістолет, компресори (2 од.).

Відомості щодо видів та обсягів викидів:

Кількість всіх забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферу стаціонарними джерелами (т/рік): речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційовані за складом - 2,012, Оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+NO2]) - 0,006, Азоту (1) оксид [N2O] - 0,0001, Оксид вуглецю - 0,503, Вуглецю діоксид - 3,679, Метан - 0,0002, Акролеїн - 0,0001, НМЛОС (Вуглеводнi насичені С12-С19 (розчинник РПК-26511 i iн.) у перерахунку на сумарний органічний вуглець) - 0,0003, НМЛОС (Масло мінеральне нафтове (веретенне, машинне, циліндрове і ін.)) - 0,004.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання, перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання, дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачається.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: обсяги видів забруднюючих речовин не перевищують затверджені граничнодопустимі нормативи викидів, а викиди, які не підлягають регулюванню та за якими не здійснюється державний облік, не перевищують гігієнічних нормативів.

Зауваження та пропозиції просимо надсилати в місячний термін до Департаменту екології та природних ресурсів Одеської облдержадміністрації за адресою: м. Одеса,                вул. Канатна, 83, телефон  (048) 728-33-41 або на електрону пошту: ecolog@odessa.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень