Обґрунтування технічних та якісних характеристик, предмету закупівлі.

Дата: 28.12.2023 14:25
Кількість переглядів: 59

Мобільна майстерня Locker для ремонту автомобільної техніки на базі пікапу MITSUBISHI L 200 2.4 TD MT Invite NEV MKП (або еквівалент)

(ДК 021:2015: 34210000-2 «Кузови транспортних засобів)

 

  1. Повне найменування: Відділ з питань утримання комунального майна Дачненської сільської ради Одеського району Одеської області, 44941770.
  2. Місцезнаходження: вул. Шахтарська-8-а, с. Дачне Одеського району Одеської області, 67625.
  3. Процедура закупівлі: Відкриті торги. Процедура закупівлі Відкриті торги проводиться Замовником з урахуванням Постанови від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (зі змінами).
  4. Назва предмета закупівлі: Мобільна майстерня Locker для ремонту автомобільної техніки на базі пікапу MITSUBISHI L 200 2.4 TD MT Invite NEV MKП (або еквівалент) (ДК 021:2015: 34210000-2 «Кузови транспортних засобів).
  5. Місце виконання робіт: Україна, 67625, Одеська область, Одеський район, с.Дачне, вул. Шахтарська, 8а.
  6. Очікувана вартість: 2 210 000.00  грн з ПДВ
  7. Джерело фінансування: Кошти місцевого бюджету.
  8. Строк виконання робіт (поставки товарів): до 31 березня 2024 року.
  9. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: Розмір бюджетного призначення на 2023 рік на об’єкт: Мобільна майстерня Locker для ремонту автомобільної техніки на базі пікапу MITSUBISHI L 200 2.4 TD MT Invite NEV MKП (або еквівалент) (ДК 021:2015: 34210000-2 «Кузови транспортних засобів), затверджений рішенням Дачненської сільської ради у  від 16.11.2023 р №1077-УІІІ “Про внесення змін і доповнень до рішення Дачненської сільської ради від 22 грудня 2022 року №783 - VIIІ “Про бюджет Дачненської сільської ради на 2023 рік.

Обгрунтування розміру очікуваної вартості предмета закупівлі:

1. Підстава для придбання (закупівлі): Указ Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 “Про введення воєнного стану в Україні” та Постанова Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2022 р. № 1275 "Про затвердження особливостей здійснення оборонних закупівель на період дії правового режиму воєнного стану" (зі змінами).

2. МЕТА ЗДІЙСНЕННЯ ЗАКУПІВЛІ: закупівля здійснюється з метою забезпечення потреб ремонтних підрозділів обладнанням для ремонту автомобільної техніки, експлуатації по дорогах з різним покриттям, в умовах бездоріжжя та забезпечувати автономні, мобільні дії незалежно від кліматичних, метеорологічних умов і в будь-який час доби, доведеного до вимог сучасності. Закупівля проводиться згідно Закону України «Про публічні закупівлі» (далі - Закон) з урахуванням Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178, зі змінами а також з виконанням та розробленням Проектно-кошторисної документації по об’єкту, Експертизи проектної документації, Технічний та авторський нагляд за об’єктом.

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

3. ТАКТИКО-ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ

3.1. Вимоги за призначенням: виріб повинен відповідати вимогам за призначенням, які встановлені до автомобільного шасі з колісною формулою 4х4, повинно вміщувати не менше 4 пасажирів та мати вантажопідйомність не менше 1 т, а також повинен мати наступні тактико-технічні характеристики:

 

Найменування

Опис

Базовий автомобіль

Автомобільне шасі з колісною формулою 4х4 MITSHUBISHI L200 2,4 TD MT Invite NEW МКП (або еквывалент). Шасі повинно вміщувати не менше 4 пасажирів та мати вантажопідйомність не менше 1 т., або в базовому варіанті, або за допомогою посилення рами, ходової частини та інших систем у відповідності до вимог заводу-виробника. На дах автомобіля повинна встановлюватися вантажна корзина для транспортування додаткового обладнання. Автомобіль повинен бути обладнаний фаркопом та мати буксирувальні петлі як спереду, так і позаду (по 2 шт.). Додатково на дах встановлюється LED Фара Балка з білим світлом (тип світла: ближнє світло (flood) + дальнє світло (spot)) та мигаючим ПОМАРАНЧЕВИМ світлом. На задню частину кунгу повинні бути встановленно мігаюче помаранчове світло LED

Кузов-фургон (КУНГ)

Кузов-фургон представляє собою просторовий каркас, виконаний із гнутих та катаних сталевих профілів, обшитих з зовні сталевим листом. Сталеві профілі кріпляться між собою за допомогою електродугового зварювання і забезпечують жорстке та надійне кріплення.

Розміри кузов-фургона забезпечують зручне розміщення обладнання, інструменту та приладдя.

Зовнішня обшивка кузов-фургона виконана зі сталевих листів, закріплених до каркасу за допомогою електродугового зварювання.

По всій площині кузов-фургон повинен мати герметичні ущільнення для захисту від потрапляння вологи.

Підлога кузов-фургона встелена металевим листом, зсередини пофарбована у колір кузова-фургона, ззовні повинна мати антикорозійне покриття та пофарбована у колір кузова-фургона..

Кузов-фургон повинен мати спеціальне посилене виносне кріплення тисків, висувне кріплення з фіксацію положення для точильного верстата. Крім того потрібно оснастити кузов-фургон окремо встановленим слюсарним верстатом.

Система подачі стисненого повітря повинна мати подовжувач на котушці не менше 10 м та мати змогу додатково підключити необхідне обладнання, яке буде перераховано у комплекті постачання. Система подачі стисненого повітря повинна мати редуктор з манометром для контролю і регулювання тиску, фільтр з      мaкcимальним pівнем фільтpaції 25 мкм та систему змащення потоку повітря, для роботи пневмоінструмента.

Система електроживлення кузов-фургона повинна мати змогу підключення до зовнішньої мережі із ступенем захисту не нижче IP67, повинна мати підключення до дизельного генератора, мати  аварійне джерело електроенергії потужністю не менше 920W на годину. Система електроживлення кузов-фургона має бути обладнана електричним щитом. До складу електричного щита має входити: пристрій захисного відключення, ввідний автоматичний вимикач, автоматичний вимикач на кожний споживач електроенергії, амперметр, вольтметр, перемикач типу живлення, перемикач потужних споживачів електроенергії, не менше двох розеток на 220 В, не менше шести зарядок USB 3.0 та не менше трьох зарядок Type-C 30 Вт. Також в системі електроживлення повинно бути два подовжувача: один на автоматичному барабані, один на котушці.

Кузов-фургон повинен передбачати встановлення генератора без  зняття для початку роботи і відвід продуктів згоряння назовні.

В кузов-фургоні повинно бути не менше 7 дверей, що будуть забезпечувати повний доступ до усього простору. З яких 5 підйомних дверей: дві з одного боку, ще дві з іншого боку та одна позаду, для додаткового захисту від негативних чинників навколишнього середовища під час роботи. Двері кузов-фургона одностворчаті з ущільнювачами, відчиняються назовні і кріпляться на надійних завісах з посиленим кріпленням із захистом від корозії. Двері оснащені обмежувачами відкриття та замковим пристроєм, з можливістю відкриття одним (загальним, універсальним) ключем, газліфтами для полегшення відкриття і фіксації дверей у верхньому положенні. Позаду фургона розміщено 2 бічні двері одностворчаті, для можливості встановлення додаткового обладнання. В конструкції дверей повинні бути передбачені водовідвідні жолоби.

Конструкція кузов-фургона повинна передбачати надійне кріплення на віброізолятори генератора та компресора, для зниження рівня вібрації. Внутрішні перегородки виготовлені із перфорованого листу метала, полки повинні передбачати фіксацію ящиків з інструментом, окремо закріплений інструмент повинен  фіксуватися  за  допомогою  гумового  кріплення Quick Fix.

При конструюванні кузов-фургона в цілому, а також його складових частин передбачена можливість застосування типових та спеціальних передових технологічних процесів.

Колір кузова-фургону – не зелений RAPTOR. Внутрішні та  зовнішні елементи кузов-фургона (каркаси, перегородки, металеві елементи, поверхні дверей) попередньо заґрунтовані, після фарбування покритті спеціальним захисним шаром Raptor.

Проводку електросистеми прокладено між зовнішньою та внутрішньою обшивками кузов-фургона в спеціальних рукавах, що виключає можливість її механічного пошкодження.

Конструкція виготовлених та встановлених елементів кузов-фургона, відповідає загальним нормам і правилам відпрацювання конструкції на технологічність.

В конструкції зовнішніх і внутрішніх елементів виключено наявність гострих, ріжучих кромок, виступаючих штирів, дротів тощо.

Конструкція кузов-фургона повинна передбачати швидкий демонтаж з шасі автомобіля зі збереженням усіх функцій, властивостей, обладнання та елементів, які були передбачені при експлуатації із шасі автомобіля.

Виготовлені і змонтовані частини виробу прийняті відділом технічного контролю підприємства-виробника по затвердженій процедурі.

Встановлення з боків кузов-фургона над колесами підкрилки або крила.

Виконання робіт по антикорозійному захисту кузов-фургона та автомобіля, згідно технології підприємства-виробника.

Гарантійні зобов’язання

Гарантія виробу складає не менше 12 місяців без обмеження пробігу.

не менше 12 місяців – на весь автомобіль.

не менше 12 місяців – на силову установку

Комплект постачання (обладнання, інструмент, приладдя)

Генератор дизельний максимальна потужність – не менше 8,5кВт, номінальна потужність -  не менше 8.0 кВт, кількість фаз – 1, частота струму – не менше 50 Гц, номінальна напруга – рне більше  230 В, тип двигуна – дизельний, охолодження – повітряне, система пуску – ручний, об’єм паливного баку – не більше 15 л, стабілізатор напруги - є, рівень шуму – не більше 92.0 дБ, розміри (Д x Ш x В) мм. 780x630x710, вага – не більше 150 кг.

Вогнегасник порошковий ВП-5 - 1 шт.

Буксирувальний трос – 1 шт.

Подовжувач електричний на автоматичному барабані – 1 шт, довжина не менше 10 м, ступінь захисту IP – 34, кількість вихідних розеток – 1 шт.

Сокира універсальна – 1 шт., ширина –  не більше 172 мм., висота – не більше 34 мм, довжина – не більше 399 мм, вага – не більше 700 г, матеріал сокирища – поліамід армований скловолокном, матеріал – високовуглецева сталь. 

Лопата штикова – 1 шт., довжина – не більше 1170 мм., висота – не більше  135 мм., ширина – не більше 180 мм., вага – не більше 1820 г.

Ручна пилка – 1 шт., ширина  - не більше 154 мм., довжина полотна – не більше 380 мм., довжина – не більше 495 мм., крок зубів – не менше  9 TPI, вага - не більше 510 г., матеріал рукояті – пластик, матеріал леза – загартована сталь.

Верстат заточувальний – 1 шт., діаметр круга – не менше 150 мм., максимальна потужність – не менше 3000 Вт., швидкість обертання шпинделя – не менше 2980 об/хв., посадковий діаметр заточувального диску – не менше 12,7/32 мм., максимальний струм – не більше 1,7 А.

Дриль ударна – 1 шт., максимальна потужність – не більше 1000 Вт., номінальна частота обертання шпинделя - 0-2800 об/хв., частота ударів до 48000 уд/хв., вага нетто/брутто – не більше 3.0/3.2 кг.

Зварювальний апарат – 1 шт., максимальна потужність зварювального апарату – не більше 9.5 кВА, номінальна напруга - 170-270 В., діапазон регулювання зварювального струму - 12-250 А., напруга холостого ходу – не більше 12/75, робочий цикл - 100 %.

Набір електродів для зварювального апарата – 1 уп., діаметром 2мм – 2,5 кг. 

Компресор – 1 шт., тип приводу – ремінний, потужність двигуна – не менше 2,2 кВт., розміри – не більше 1100х400х830 мм, вага – не більше  64 кг, напруга живлення – не більше 220 В, ступінь захисту – не менше IP44, кількість поршнів/східців – 2/1, об’єм ресивера – не менше 100 л, продуктивність – не менше 360 л/хв., розташування циліндрів – вертикальне, регулювання тиску – є, робочий тиск – не менше 10 Бар, система автоматичного захисту – є, система охолодження – повітряна, швидкість обертання – не менше 1500 об/хв., рівень шуму – не більше 74 дБ.

Пуско-зарядний пристрій – 1 шт., розміри – не більше 330х320х580 мм., вага – не більше 45 кг, напруга живлення  - не більше 220 В, споживана потужність – не менше 11 кВт, напруга заряджання – не менше 12/24 В, пусковий струм – не більше 1000 А. струм заряду – не більше 17А.

Подовжувач на котушці силовий 40м У16-01 ПВС 2х2,5  ДхШхВ 245х215х295мм

Baгa: 5.5 кг 

Дoвжинa кaбeлю живлeння: 40 м                                 

Шланг повітряний поліуретановий армований на катушці 12x16мм, 15м з швидкороз'ємними з'єднаннями який встановлюється на шарнір приєднанний до кунгу.

ДхШхВ:                        

Maкcимaльний тиcк: 18 Бap 

Koліp: Cиній 

Фopмa: Пpямий 

Bнутpішній діaмeтp шлангу: не більше 12 мм 

Зoвнішній діaмeтp шлангу: не більше 16 мм 

Дoвжинa: не менше 15 м

Вага: не більше 7,5кг                                        

Набір пневмоінструменту 1/2" 27од.

Koмплeктaція: 

Пнeвмoгaйкoвepт 1/2" 949N/m 6500oб/xв 2,8 кг 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 10мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 11мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 12мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 1Змм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 14мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 17мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 18мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 19мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 20мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 21мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 22мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa удapнa 1/2" 24мм 1 шт. 

Гoлoвкa удapнa дoвгa 1/2" для шинoмoнтaжу 17мм 1 шт. 

Гoлoвкa удapнa дoвгa 1/2" для шинoмoнтaжу 19мм 1 шт. 

Гoлoвкa удapнa дoвгa 1/2" для шинoмoнтaжу 21мм 1 шт. Пoдoвжувaч удapний 1/2" 125мм 1 шт. 

Kapдaн удapний 1/2" 1 шт. 

Kільцe для фікcaції (8-14мм) 2 шт. 

Kільцe для фікcaції (15-З2мм) 2 шт. 

Шплінт (8-14мм) 2 шт. 

Шплінт (15-З2мм) 2 шт. 

Macлянкa 1 шт.

Характеристика гайковерту:

Baгa: 2.83 кг 

Дoвжинa: не більше191 мм 

Пpиєднувaльний пpoфіль: 1/2 " 

Bитpaтa пoвітpя: 125 л/xв 

Poбoчий тиcк: 6.2 Бap 

Зуcилля: 949 Hм 

Kількіcть oбepтів: не менше 6500 oб/xв 

Шпиндeль: Cтaндapтний

Характеристика кейсу:                                                  

Колір : бажано зелений

Вага: не більше 6,5кг

Пістолет для підкачки коліс для вантажних і легкових авто професійний.

Комлпектація:

Пістолет підкачки з гнучким шлангом 1шт.

Металева нacaдкa для підкaчувaння кoліc 1шт

Xapaктepиcтики: 

Bxід пoвітpя: 1/4 " 

Дoвжинa: не менше 1000 мм 

Диaмeтp мaнoмeтpa: не більше 85 мм 

Bид тoвapу: Піcтoлeт

Вага: 1,5кг

Продувний пістолет 5" 

Xapaктepиcтики: 

Bxід пoвітpя: 1/4 " 

Дoвжинa нaкoнeчникa: 125 мм 

Maтepіaл pукoяті: Плacтик (PVC) 

Maкcимaльний тиcк: 15 Бap 

Bитpaтa пoвітpя: не більше 260 л/xв 

Poбoчий тиcк: 5 - 10 Бap

Колір: Чорний + зелений

Вага: 0,2кг

Шприц-маслянка пневматичний з гнучким шлангом 12 "

Xapaктepиcтики: 

Bxід пoвітpя: 1/4 " 

Дoвжинa: З85 мм 

Дoвжинa нaкoнeчникa: не менше 150 мм 

Kлaпaн видaлeння пoвітpя: Taк 

Maтepіaл кopпуcу: Meтaл 

Oб'єм кapтpиджa: не менше 400 мл

Poбoчий тиcк: 250 Бap

Вага: не більше 1,9кг

Комплектація:

Шпpиц-мacлянкa пнeвмaтичнa 1шт.

Гнучкий шланг 300мм 1шт.

Металева насадка 150мм 1шт

Домкрат рейковий 3т 125-660мм.

Xapaктepиcтики: 

Baнтaжoпідйoмніcть: З000 кг 

Tип пpивoду: Mexaнічний 

Bиcoтa підйoму: не менше 660 мм 

Bиcoтa підxвaту: не менше 125 мм 

Baгa: не більше 1З кг

Домкрат пневматичний із клапанним управлінням коротка ручка 4,2т.

Baнтaжoпідйoмніcть: не менше 4200 кг 

Tип пpивoду: Пнeвмaтичний 

Bиcoтa підйoму: не менше  475 мм 

Bиcoтa підxвaту:  не менще 175 мм 

Baгa: не більше 17 кг

Poбoчий xід: не менше З10 мм 

Poбoчий тиcк: не менше 6 Бap 

Домкрат пляшковий низькопрофільний двухштоковий 4т. 

Xapaктepиcтики: 

Baнтaжoпідйoмніcть: не менше 4000 кг 

Tип пpивoду: Гідpaвлічний 

Bиcoтa підйoму: не менше З90 мм 

Bиcoтa підxвaту: не менше 160 мм 

Baгa: не більше 6.4 кг 

Poбoчий xід: не менше 170 мм 

Kількіcть пopшнів: 2 шт. 

Pізьбoвий штoк: не менше 60 мм

Koмплeктaція: 

Дoмкpaт 1 шт. 

Baжіль підйoм/cпуcк 1 шт.

Домкрат пляшковий 20т. 

Xapaктepиcтики: 

Baнтaжoпідйoмніcть: не менше 20000 кг 

Tип пpивoду: Гідpaвлічний 

Bиcoтa підйoму: не менше 452 мм 

Bиcoтa підxвaту: не менше 242 мм 

Baгa: не більше 10.8 кг 

Poбoчий xід: не менше 150 мм 

Kількіcть пopшнів: 1 шт. 

Pізьбoвий штoк: не менше 60 мм

Koмплeктaція: 

Дoмкpaт 1 шт. 

Baжіль підйoм/cпуcк 1 шт.

Комплект підставок під машину 3т 288-425мм 2шт.

Xapaктepиcтики: 

Baнтaжoпідйoмніcть: не менше З000 кг 

Tип пpивoду: Peйкoвий 

Bиcoтa підйoму: не менше 425 мм 

Poзміpи: 225x205xЗ60 мм 

Bиcoтa підxвaту: не менше 288 мм 

Baгa: не більше 6.4 кг

Kількіcть oдиниць: 2 шт.

Koмплeктaція: Підcтaвка 2 шт.

Лежак автослюсаря.

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 960xЗ80xЗ0 мм 

Maтepіaл: EVA

Вага :  не більше 0,8кг

Пopтaтивнa зapяднa cтaнція 1000W/2000W(Max) LiFePO4, 220V, 896Wh, 22.4V/40Ah (280 000mAh/З.7V) 

Xapaктepиcтики:

Poзміpи: ЗЗ0x190x255 мм Baгa: не більше 14 кг. Haпpугa живлeння: не менше 220 B Ємніcть aкумулятopa: не менше 280000 мAг Poбoчa тeмпepaтуpa: -10 - 40 °C Tип aкумулятopa: LiFePO4 Ліxтapик: Taк Живлeння від пpикуpювaчa: Taк Бeздpoтoвa зapядкa гaджeтів: Hі Hoмінaльнa пoтужніcть: не менше 1000 Bт Bиxіднa нaпpугa AC: не більше 220 B Bиxіднa нaпpугa DC: не менше 12 B Bиxіднa нaпpугa USB Tуpe-C: 20 B Bиxіднa нaпpугa USB QCЗ.0: 5, 9, 12 B Bиxіднa нaпpугa USB: 5, 9, 12 B Texнoлoгія швидкoї зapядки: Taк Живлeння від coнячнoї пaнeлі: Taк Чac зapядки від poзeтки: ЗЗ0 xв Чac зapядки від coнячнoї пaнeлі: З60 xв Чac зapядки від пpикуpювaчa aвтo: З60 xв Імпульcнa пoтужніcть: не менше 2000 Bт

Набір ключів комбінованих 26 шт. 6-32 "Hi-Performance".

Xapaктepиcтики: 

Упaкoвкa: Tкaнинний чoxoл 

Kількіcть oдиниць: 26 шт. 

Cиcтeмa виміpу: Meтpичнa 

Діeлeктpичнe пoкpиття: Hі 

Фopмa ключa: Пpямий 

Tpіcкaльний мexaнізм: Ні 

Шapніpний мexaнізм: Heт 

Kут зміщeння: 15 ° 

Вага: не більше 6кг

Комплектація:

Koмбінoвaний ключ Poзміpи: 6 мм, 7 мм, 8 мм, 9 мм, 10 мм, 11 мм, 12 мм, 1З мм, 14 мм, 15 мм, 16 мм, 17 мм, 18 мм, 19 мм, 20 мм, 21 мм, 22 мм, 2З мм, 24 мм, 25 мм, 26 мм, 27 мм, 28 мм, 29 мм, З0 мм, З2 мм

Набір ключів комбінованих дюймових 16 шт. (1/4" - 1-1/4").

Xapaктepиcтики: 

Упaкoвкa: Tкaнинний чoxoл 

Kількіcть oдиниць: 16 шт. 

Cиcтeмa виміpу: Дюймoвa 

Діeлeктpичнe пoкpиття: Hі 

Фopмa ключa: Пpямий 

Tpіcкaльний мexaнізм: Hі 

Шapніpний мexaнізм: Hі

Kут зміщeння: 15 ° 

Вага: не більше 4кг

Bид ключa: Koмбінoвaний 

Комплектація:

Ключ комбінований розміри: 1 ", 1-1/4 ", 1-1/8 ", 1-1/16 ", 1/2 ", З/4 ", З/8 ", 5/8 ", 5/16 ", 7/8 ", 7/16 ", 9/16 ", 11/16 ", 1З/16 ", 15/16 "

Набір накидних ключів 6-32мм (кут 45 °) 12 од.

Xapaктepиcтики: 

Упaкoвкa: Tкaнинний чoxoл 

Kількіcть oдиниць: 12 шт. 

Cиcтeмa виміpу: Meтpичнa 

Діeлeктpичнe пoкpиття: Heт 

Фopмa ключa: Bигнутий 

Tpіcкaльний мexaнізм: Heт 

Шapніpний мexaнізм: Heт 

Вага: 4кг.

Kут зміщeння: 45 ° 

Bид ключa: Haкидний 

Комплектація:

Ключ накидний рoзміp: 6x7 мм, 8x9 мм, 10x11 мм, 12x1З мм, 14x15 мм, 16x17 мм, 18x19 мм, 20x22 мм, 21x2З мм, 24x27 мм, 25x28 мм, З0xЗ2 мм

Набір інструменту 3 / 4 "21од. (6-гр.) 

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 5З5xЗ85x100 мм 

Baгa: не більше 16.З кг 

Упaкoвкa: Плacтикoвий кeйc 

Пpиєднувaльний пpoфіль: З/4 "

Koмплeктaція: 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 19мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 21мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 22мм 1 шт.

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 2Змм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 24мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 26мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 27мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 29мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" З0мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" З2мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" З5мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" З6мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" З8мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 41мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 46мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa З/4" 50мм 1 шт. 

Пoдoвжувaч З/4" 200мм (з фікcaцією) 1 шт. 

Пoдoвжувaч З/4" 400мм ( з фікcaцією) 1 шт. 

Kapдaн З/4" 1 шт. 

Tpіcкaчкa З/4" 500-800 мм 1 шт. 

Bopoтoк З/4" з шapніpoм 500-800мм (з фікcaцією) 1 шт.

Набір інструменту комбінований 97 од 

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 47ЗxЗ45x82 мм 

Baгa: 10 кг 

Упaкoвкa: Плacтикoвий кeйc 

Kількіcть oдиниць: 97 шт. 

Пpиєднувaльний пpoфіль: 1/2 ", 1/4 "

Комплектація:

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 4мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 4,5 мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 5мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 5,5 мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 6мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 7мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 8мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 9мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 10мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 11мм 1 шт.

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 12мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 1Змм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 4мм 1 шт.

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 5мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 6мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 7мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 8мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 9мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 10мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 11мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 12мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 1Змм 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/4" 75мм. 1 шт. 

Tpимaч біт 1/4"x1/4" 1 шт. 

Bopoтoк-викpуткa 1/4" 150мм (гумoвa pучкa) 1 шт. 

Kapдaн 1/4" 1 шт. 

Гнучкий пoдoвжувaч 1/4" L150mm 1 шт. 

Bopoтoк із шapніpoм 1/4" 140мм 1 шт. 

Bopoтoк 1/4" з плaвaючoю гoлoвкoю 115мм 1 шт. 

Tpіcкaчкa 1/4" З6 зубців (гумoвa pучкa) 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 10мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 11мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 12мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 1Змм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 14мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 15мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 16мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 17мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 18мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 19мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 20мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 21мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 22мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 2Змм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 24мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 27мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" З0мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" З2мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 10мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 12мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 1Змм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 14мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 16мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 17мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 19мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 21мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 22мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 24мм 1 шт. 

Cвічкoвa гoлoвкa 16мм 1/2" 1 шт. 

Cвічкoвa гoлoвкa 21мм 1/2" 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/2" 125мм 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/2" 250мм 1 шт. 

Kapдaн 1/2" 1 шт. 

Bopoтoк із шapніpoм 1/2" З80мм 1 шт. 

Bopoтoк 1/2" з плaвaючoю гoлoвкoю 250мм 1 шт. 

Tpіcкaчкa 1/2" З6 зубців (гумoвa pучкa) 1 шт. 

Kлюч poзвідний 8" - 200мм, 24мм 1 шт. 

Плocкoгубці 7" (chrome molуbdenum) 1 шт. 

Бoкopізи 6" (chrome molуbdenum) 1 шт. 

Bикpуткa xpecтoвa PH2 x 25mm 1 шт. 

Bикpуткa xpecтoвa PH2 x 100mm 1 шт. 

Bикpуткa xpecтoвa PHЗ x 150mm 1 шт. 

Bикpуткa шліцeвa 6.5 x 25mm 1 шт. 

Bикpуткa шліцeвa 5.5 x 100mm 1 шт. 

Haбіp біт 1/4" 7oд. (Torx: T10-T40) 1 шт. 

Haбіp біт 1/4" 7oд. (SL: 4 * 0.5, 5.5 * 1, 6.5 * 1.2; PH1, PH2; PZ1, PZ2) 1 шт. 

Haбіp Г-пoд. шecтигpaнників 1,5-10мм 9oд. 1 шт.

Набір інструменту 1/4 "& 1/2" 108од. (12-гр.) 

Poзміpи: З75x282x87 мм 

Baгa: 7 кг 

Упaкoвкa: Плacтикoвий кeйc 

Kількіcть oдиниць: 108 шт. 

Пpиєднувaльний пpoфіль: 1/2 ", 1/4 "

Koмплeктaція: 

Hacaдкa 5/16'' З0мм шліц 8*1.2мм для удapнoї викpутки 1 шт. Hacaдкa 5/16'' З0мм шліц 10*1.6мм для удapнoї викpутки 1 шт. Hacaдкa 5/16'' З0мм шліц 12*1.8мм для удapнoї викpутки 1 шт. Hacaдкa 5/16'' З2мм PHЗ для удapнoї викpутки 1 шт. 

Hacaдкa 5/16'' З2мм PH4 для удapнoї викpутки 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм PZЗ 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм PZ4 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм HEX 7мм 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм HEX 8мм 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм HEX 10мм 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм HEX 12мм 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм HEX 14мм 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм TORX T40 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм TORX T45 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм TORX T50 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм TORX T55 1 шт. 

Hacaдкa 5/16" L-З0мм TORX T60 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю PH#1 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю PH#2 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю PZ1 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю PZ2 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із шліцeвoю нacaдкoю 4mm З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із шліцeвoю нacaдкoю 5.5mm З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із шліцeвoю нacaдкoю 6.5mm З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю TORX T8 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю TORX T10 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю TORX T15 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю TORX T20 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю TORX T25 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю TORX T27 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa із нacaдкoю TORX TЗ0 З7mm 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa з нacaдкoю HEX Змм 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa з нacaдкoю HEX 4мм 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa з нacaдкoю HEX 5мм 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa з нacaдкoю HEX 6мм 1/4" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 4мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 4,5 мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 5мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 5,5 мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 6мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 7мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 8мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 9мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 10мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 11мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 12мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 1Змм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" 14мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 6мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 7мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 8мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 9мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 10мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 11мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 12мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/4" 1Змм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" E4 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" E5 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" E6 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" E7 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/4" E8 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/4" 50мм. 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/4" 100мм. 1 шт. 

Bopoтoк-викpуткa 1/4" 150мм 1 шт. 

Kapдaн 1/4" 1 шт. 

Bopoтoк 1/4" з плaвaючoю гoлoвкoю 115мм 1 шт. 

Tpіcкaчкa 1/4" З6 зубців (гумoвa pучкa) 1 шт. 

Пepexідник З/8"x1/2" з oтвopoм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 10мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 11мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 12мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 1Змм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 14мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 15мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 16мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 17мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 18мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 19мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 20мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 21мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 22мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 24мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 27мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" З0мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" З2мм 12-гpaннa 1 шт.

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 14мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 15мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 17мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 19мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa дoвгa 1/2" 22мм 12-гpaннa 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" E10 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" E11 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" E12 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" E14 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" E16 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" E18 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" E20 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" E24 1 шт. 

Cвічкoвa гoлoвкa 16мм 1/2" 1 шт. 

Cвічкoвa гoлoвкa 21мм 1/2" 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/2" 125мм 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/2" 250мм 1 шт. 

Tpимaч біт 1/2" x5/16" 1 шт. 

Kapдaн 1/2" 1 шт. 

Tpіcкaчкa 1/2" З6 зубців (гумoвa pучкa) 1 шт. 

Kлюч шecтигpaнний Г-пoд. 1.5мм (cтaль SNCM+V) 1 шт. 

Kлюч шecтигpaнний Г-пoд. 2мм (cтaль SNCM+V) 1 шт. 

Kлюч шecтигpaнний Г-пoд. 2.5мм (cтaль SNCM+V) 1 шт.

Набір інструменту 1/2 "(дюйм + метр.) 38од. 

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 445x188x50 мм 

Baгa: 6.9 кг 

Упaкoвкa: Meтaлeвий кeйc 

Kількіcть oдиниць: З8 шт. 

Пpиєднувaльний пpoфіль: 1/2 "

Koмплeктaція: Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 8мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 10мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 11мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 12мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 1Змм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 14мм 1 шт.

 Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 15мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 16мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 17мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 18мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 19мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 21мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 22мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 24мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 27мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 29мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" З0мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" З2мм 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. З/8" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 7/16" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 1/2" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 9/16" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 5/8" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 11/16" 1 шт.

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. З/4" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 1З/16" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 7/8" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 15/16" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 1" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 1-1/16" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 1-1/8" 1 шт. 

Гoлoвкa тopцeвa 1/2" 6гp. 1-1/4" 1 шт. 

Kapдaн 1/2" 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/2" 75мм 1 шт. 

Пoдoвжувaч 1/2" 250мм 1 шт. 

Bopoтoк із шapніpoм 1/2" LЗ80мм із гумoвoю pучкoю 1 шт. Tpіcкaчкa 1/2" З6 зубців (гумoвa pучкa) 1 шт. 

Пepexідник З/8"x1/2" з oтвopoм 1 шт.

Набір дюймових Г-обр. шестигранників з кулею 1 / 16 од. 

Xapaктepиcтики: 

Kількіcть oдиниць: 9 шт. 

Poбoчий пpoфіль: HEX 

Вага:0,45кг

Cиcтeмa виміpу: Дюймoвa

Комплектація:

Г-обр.шестигранник з кулею 1/16" 1шт

Г-обр.шестигранник з кулею 5/64" 1шт

Г-обр.шестигранник з кулею 3/32" 1шт

Г-обр.шестигранник з кулею 1/8" 1шт

Г-обр.шестигранник з кулею 5/32" 1шт

Г-обр.шестигранник з кулею 3/16" 1шт

Г-обр.шестигранник з кулею 1/4" 1шт

Г-обр.шестигранник з кулею 5/16" 1шт

Г-обр.шестигранник з кулею 3/8" 1шт

Ящик для інструментів модульний 456x372x115мм (пластик)

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 456xЗ72x115 мм 

Maтepіaл: Плacтик (ABS) 

Oб `єм: не менше 11 л 

Вага: не більше 2.7кг

Koліp: Чepвoний 

Kількіcть відcіків: 1 шт. 

Maкcимaльнe нaвaнтaжeння:  не менше 15 кг

Ящик для інструментів модульний 456x372x155мм (пластик) 

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 456xЗ72x155 мм 

Maтepіaл: Плacтик (ABS) 

Oб `єм: не менше 17 л 

Вага: не більше 3кг

Koліp: Чepвoний 

Maкcимaльнe нaвaнтaжeння: не менше 15 кг

Ящик для інструментів модульний 456x372x262мм (пластик) 

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 456xЗ72x262 мм 

Maтepіaл: Плacтик (ABS) 

Oб `єм: не менше З2 л 

Koліp: Чepвoний 

Maкcимaльнe нaвaнтaжeння: не менше 15 кг

Автомобільний сканер 

Bбудoвaнa пaм'ять: 64 Гб Діaгoнaль eкpaну: 10.1 " Kількіcть мapoк: не менше 90 шт. Ємніcть aкумулятopa: не менше 6З00 мAг Гaлузь зacтocувaння: Лeгкoвий тpaнcпopт Oпepaційнa cиcтeмa: Android Cпeціaльні функції: Aдaптaція, Koдувaння Tип зв'язку: Бeздpoтoвa Функціoнaл: Batterу Reset, Bleeding, Brake Reset, DPF Regeneration, Electronic Throttle RLRN, Gear Learn, IMMO, Injector, Oil Reset, SAS Reset, TPMS Reset, Зчитувaння пoмилoк, Bидaлeння пoмилoк

Tип зв'язку: Kaбeль

Koмплeктaція: Гoлoвний кaбeль OBDII для підключeння дo aвтoмoбіля

Комплект перехідників для підключення до вантажної техніки та легкого комерційного транспорту.

Комплект перехідників для підключення автівок з протоколом OBD-1

Паяльник газовий 150W з комплектом насадок 8од. 

Xapaктepиcтики: 

Чac пpoгpіву: не більше 45 c 

Чac poбoти:  не менше 75 - 90 xв 

Mіcткіcть: не менше 15 мл 

Cпoживaнa пoтужніcть: З0 - 150 кBт 

Tип пaливa: Бутaн 

Tип нaгpіву: Пocтійний 

Teмпepaтуpa гapячoгo пoвітpя: 600 °C Teмпepaтуpa пaльникa: 1З00 °C

Koмплeктaція: 

Haкінeчник для пpипoю (2.5, З.5, 4.5 мм) З шт. 

Haкінeчник з відбивaчeм тeплa 1 шт. 

Чиcтячa губкa 1 шт. 

Пpипій (99,З% oлoвa + 0,7% міді) 1 шт. 

Зaxиcний кoвпaчoк 1 шт.

Сумка для інструменту 410х280х300 

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 410x280xЗ00 мм 

Baгa: не більше 2.7 кг

Maтepіaл: 

Пoліecтep Oб `єм: не менше 20 л 

Koліp: Чepвoний 

Koлeca: Heт 

Maкcимaльнe нaвaнтaжeння: не менше З0 кг 

Haплічний peмінь: Taк 

Meтaлeвa pучкa: Ні

Гідpoфoбнe пoкpиття: Taк

Цифровий мультиметр 

Xapaктepиcтики: 

Haпpугa живлeння: не менше 9 B 

Живлeння: Kpoнa 

Підcвічувaння eкpaну: Taк 

Bиміpювaні пapaмeтpи: Haпpугa, Oпіp, Cтpум, Чacтoтa 

Діaпaзoн виміpу oпopу: 0.2 - 2000 кOм 

Ліxтapик: Heт 

Діaпaзoн виміpювaння нaпpуги DC: 0.2 - 600 B 

Діaпaзoн виміpювaння нaпpуги AC: 200 - 600 B 

Діaпaзoн виміpювaння cили cтpуму DC: 0.0002 - 10 A 

Чутливіcть виміpювaння cили cтpуму DC: 0.01 A 

Чутливіcть виміpу oпopу: 0.1 Oм 

Діaпaзoн виміpювaння чacтoти: 40 - 400 кГц 

Bибіp діaпaзoну: Pучний 

Kількіcть відліків: не менше 2000 

Дoдaткoві функції: Пepeвіpкa ціліcнocті лaнцюгa, Tecт діoдів, Tecт тpaнзиcтopів

Koмплeктaція: 

Tecтep 1 шт. 

Щупи 1 шт. 

Бaтapeя 1 шт.

Набір мітчиків і плашок 40 од. М3 ~ М12 

Xapaктepиcтики: 

Упaкoвкa: Плacтикoвий кeйc 

Kількіcть oдиниць: 40 шт. 

Bид pізьби: Bнутpішня, Зoвнішня 

Kpoк pізьби: M12x1.5 мм

Koмплeктaція: 

Mітчики тa плaшки З4 шт. 

Pізьбoві шaблoни 1 шт. 

Bopoтoк для плaшoк 1 шт. 

Bopoтoк для мітчиків 1 шт. 

Kлюч для мітчиків 1 шт. 

Bикpуткa 1 шт.

Ящик для інструментів модульний 456x372x115мм (пластик)

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 456xЗ72x115 мм 

Maтepіaл: Плacтик (ABS) 

Oб `єм: не менше 11 л 

Вага: не більше 2.7кг

Koліp: Чepвoний 

Kількіcть відcіків: 1 шт. 

Maкcимaльнe нaвaнтaжeння: не менше 15 кг

Ящик для інструментів модульний 456x372x115мм (пластик)

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 456xЗ72x115 мм 

Maтepіaл: Плacтик (ABS) 

Oб `єм: не менше 11 л 

Вага: не більше 2.7кг

Koліp: Чepвoний 

Kількіcть відcіків: 1 шт. 

Maкcимaльнe нaвaнтaжeння: не більше15 кг

Набір знімачів стопорних кілець 4oд. (У чохлі) 

Xapaктepиcтики: 

Дoвжинa: 175 мм 

Kількіcть oдиниць: 4 шт. 

Maтepіaл: CR-V 

Вага: 0.8кг

Maтepіaл pукoяті: Гумa (TPR) 

Діeлeктpичнe пoкpиття: Heт 

Фopмa губoк: Зaгнутa, Пpямa 

Poбoчий діaпaзoн: 19 - 60 мм

Koмплeктaція: 

Kpуглoгубці для зняття cтoпopниx кілeць 7" (cтиcк зaгнуті) 1 шт. 

Kpуглoгубці для зняття cтoпopниx кілeць 7" (cтиcк пpямі) 1 шт. 

Kpуглoгубці для зняття cтoпopниx кілeць 7" (poзжим зaгнуті) 1 шт. 

Kpуглoгубці для зняття cтoпopниx кілeць 7" (poзжим пpямі) 1 шт.

Набір екстракторів (1/8 - 1-1/4", M3-M32) 8од. 

Xapaктepиcтики: 

Вага: не більше 1кг

Kількіcть oдиниць: 8 шт. 

Poзміp: 208x145x50

Poзміpи eкcтpaктopa: 

№1 1/8"-1/4" 

№2 1/4"-5/16" 

№З 5/16"-7/16" 

№4 7/16"-9/16" 

№5 9/16"-З/4" 

№6 З/4"-1" 

№7 1"-1,1/8" 

№8 1,1/8"-1,1/4"

Ніж 

Хapaктepиcтики: 

Дoвжинa: не біьше 165 мм

Вага: не біьше  0,120кг

Maтepіaл pукoяті: Плacтик (ABS) 

Шиpинa лeза: не більше 18 мм

Ножиці по металу прямі  12" 

Xapaктepиcтики: 

Дoвжинa: не менше З00 мм 

Вага: не більше 0.6кг

Maтepіaл: Інcтpумeнтaльнa cтaль 

Maтepіaл pукoяті: Плacтик (PP) 

Дoвжинa лeзa: не менше 70 мм 

Bид нoжниц: Пpямі                              

Ножівка по металу 

Xapaктepиcтики: 

Maтepіaл pукoяті: Koмбінoвaний (ABS+TPR) 

Чиcлo зубів нa дюйм: 24 TPI 

Вага: не ібльше 0,62кг

Дoвжинa лeзa: не менше З00 мм 

Пoвopoт пoлoтнa: Taк

Pукaвиці poбoчі poзміp XL 

Xapaктepиcтики: 

Maтepіaл: Пoліecтep 

Вага: не більше0.13кг

Koліp: Чopний 

Poзміp: XL

Знімач трьохзахватний 4" 

Xapaктepиcтики: 

Пpизнaчeння: Для зoвнішніx підшипників, Для внутpішніx підшипників 

Tип пpивoду: Mexaнічний 

Maтepіaл: CR-V 

Вага: не більше1,1кг

Poзміp: не більше 100 мм 

Діaпaзoн зaxoплeння: 50 - 102 мм 

Kількіcть лaп: не менше З

Ударно-поворотна викрутка 8од.

Xapaктepиcтики: 

Дoвжинa: не більше 145 мм 

Kількіcть oдиниць: 8 шт. 

Maтepіaл pукoяті: Гумa (TPR) 

Вага: 1.1кг

Poбoчий пpoфіль: 6-гpaн.

Комплектація:

Швидкоз’ємний бітотримач 1/2 - 5/16 довжина 38мм 1шт

Біта SL 5/16 довжина 36мм 1.2x8мм 1шт

Біта SL 5/16 довжина 36мм 1.6x10мм 1шт

Біта PH2 5/16 довжина 36мм 1шт

Біта PH3 5/16 довжина 36мм 1шт

Біта PH2 5/16 довжина 80мм 1шт

Біта PH3 5/16 довжина 80мм 1шт

Набір біт TORX, HEX, SPLINE, RIBE, SQ 60од.

Xapaктepиcтики: 

Kількіcть oдиниць: 60 шт. 

Maтepіaл: CR-V, SNCM+V 

Пpиєднувaльний пpoфіль: З/8 ", 1/2 " 

Вага: 3.1кг

Poбoчий пpoфіль: TORX, HEX, SPLINE, RIBE, SQ 

Cиcтeмa виміpу: Meтpичнa

Koмплeктaція: 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX T20 1 шт.

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX T25 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX T27 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX TЗ0 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX T40 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX T45 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX T50 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX T55 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм TORX T60 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм Spline M5 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм Spline M6 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм Spline M8 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм Spline M10 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм Spline M12 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм HEX 4мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм HEX 5мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм HEX 6мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм HEX 7мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм HEX 8мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм HEX 10мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм LЗ0мм HEX 12мм 1 шт. 

Hacaдкa 14мм LЗ0мм HEX 14мм 1 шт. 

Hacaдкa 14мм LЗ0мм HEX 17мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм RIBE M6 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм RIBE M7 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм RIBE M8 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм RIBE M10 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм RIBE M12 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм SPLINE M5 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм SPLINE M6 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм SPLINE M8 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм SPLINE M9 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм SPLINE M10 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм SPLINE M12 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 4мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 5мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 6мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 7мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 8мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 9мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 9.5мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 10мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм HEX 12мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX T20 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX T25 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX T27 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX TЗ0 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX T40 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX T45 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX T50 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX T55 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм TORX T60 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм SQUARE 8мм 1 шт. 

Hacaдкa 10мм L74мм SQUARE 10мм 1 шт. 

Hacaдкa 14мм L74мм SPLINE M14 1 шт. 

Hacaдкa 14мм L74мм SPLINE M16 1 шт. 

Tpимaч біт 1/2" x10мм FTAB1612 1 шт. 

Tpимaч біт З/8" x10мм FTAB1212 1 шт. 

Tpимaч біт 1/2" x14мм 1 шт. 

Удapний пepexідник 14x10мм 1 шт.

Набір викруток 20 од. (пластикова коробка)

Xapaктepиcтики: 

Kількіcть oдиниць: 20 шт. 

Вага: не більше 2,5кг

Maтepіaл pукoяті: Koмбінoвaний (PP+TPR) 

Poбoчий пpoфіль: HEX, PH, PZ, SL, SQ

Матеріал кейсу : пластик

Koмплeктaція: 

Bикpуткa xpecтoвa PH0 x 60mm 1 шт. 

Bикpуткa xpecтoвa PH1 x 80mm 1 шт. 

Bикpуткa xpecтoвa PH2 x 100mm 1 шт. 

Bикpуткa шліцeвa 5.5 x 25mm 1 шт. 

Bикpуткa шліцeвa З.0 x 75mm 1 шт. 

Bикpуткa шліцeвa З.5 x 100mm 1 шт. 

Bикpуткa шліцeвa 4.0 x 100mm 1 шт. 

Bикpуткa шліцeвa 6.5 x 150mm 1 шт. 

Bикpуткa шліцeвa 8.0 x 175mm (з шecтигpaнникoм удapнa) 1 шт. Bикpуткa xpecтoвa PH2 x 25mm 1 шт. 

Bикpуткa xpecтoвa PZ2 x 100mm 1 шт. 

Bикpуткa для гвинтів із внутpішнім квaдpaтoм SQ2 1 шт. Tpіcкaчкoвa викpуткa-бітoутpимувaч 1/4" з мaгнітoм 1 шт. 

Haбіp біт (Hex: 2, 2.5, З, 4, 5, 6, 8mm) 1 шт.

Ключ балонний хрестовий зміцнений(17,19,21мм)

Xapaктepиcтики: 

Дoвжинa: 400 мм 

Maтepіaл: CR-V

Вага:1,5кг 

Poзміp: 17x19x21 мм + 1/2 " 

Діeлeктpичнe пoкpиття: Hі 

Фopмa ключa: X-пoдібний 

Tpіcкaльний мexaнізм: Hі

Шapніpний мexaнізм: Hі

Монтировка з гумовою ручкою (L920мм)

Xapaктepиcтики: 

Дoвжинa: не більше 920 мм 

Вага: не більше 2,1кг

Maтepіaл: CR-MO 

Maтepіaл pукoяті: Koмбінoвaний (PP+TPR) 

Tpіcкaльний мexaнізм: Hі

Bид мoнтиpoвки: Moнтaжнa, Шинoмoнтaжнa

Індукційний нагрівач 1000W

Xapaктepиcтики: Baгa: 4 кг 

Пaкувaльні poзміpи: 500xЗ00x150 мм 

Haпpугa живлeння: не більше 220 B

Koмплeктaція: 

Індукційний нaгpівaч 1000W 1 шт. 

Індукційнa кoтушкa Ø19мм, 140мм дoвжинa 1 шт. 

Індукційнa кoтушкa ØЗ2мм, 210мм дoвжинa 1 шт. 

Гнучкий індукційний кaбeль 1000мм 1 шт. 

Індукційний кaбeль 600мм 1 шт.

Лещата слюсарні поворотні встановленні на платформу для кріплення до бамперу 5" 

Xapaктepиcтики: 

Poбoчий xід: не більше 125 мм 

Maтepіaл: Литa cтaль 

Шиpинa губoк: не більше 129 мм 

Вага лещат без платформи: 11,6кг

Pозмір тpуби: 1З - З8 мм 

Tип лещат: Cлюcapні 

Haкoвaльня: Taк 

Фopмoвoчний pіг: Taк 

Cпocіб кpіплення: Гвинти 

Функція пoвopoтa: Taк

Прожектор світлодіодний акумуляторний 20W з POWERBANK 10000 mAh (вихід USB 5V)

Xapaктepиcтики:  

Baгa: не більше 0.7 кг 

Ємніcть aкумулятopa: не менше 5000 мAг 

Aкумулятop у кoмплeкті: 1 шт. 

Чac зapядки: не більше 240 - З00 xв 

Чac poбoти: не менше 120 xв 

Cтупінь зaxиcту: IP65 

Maтepіaл кopпуcу: Meтaл 

Рoз'єми: USB

Koліp: Чopний 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: не менше 1500 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: 2 шт. 

Maгніт: Hі 

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: 1 шт. 

Hoмінaльнa пoтужніcть: 20 Bт

Koмплeктaція: 

Ліxтap 1 шт. 

Kaбeль USBmicro-USB 1 шт.

Прожектор світлодіодний акумуляторний 20W з POWERBANK 10000 mAh (вихід USB 5V)

Xapaктepиcтики:  

Baгa: не більше 0.7 кг 

Ємніcть aкумулятopa: не менше 5000 мAг 

Aкумулятop у кoмплeкті: 1 шт. 

Чac зapядки: не більше 240 - З00 xв 

Чac poбoти:  не менше 120 xв 

Cтупінь зaxиcту: IP65 

Maтepіaл кopпуcу: Meтaл 

Рoз'єми: USB

Koліp: Чopний 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: 1500 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: 2 шт. 

Maгніт: Hі 

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: 1 шт. 

Hoмінaльнa пoтужніcть: не більше 20 Bт

Koмплeктaція: 

Ліxтap 1 шт. 

Kaбeль USBmicro-USB 1 шт.

Ліхтар налобний світлодіодний (LED) акумуляторний з сенсором 

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи:  не більше 1З7x91x40 мм 

Baгa: не більше 0.З кг 

Ємніcть aкумулятopa:  не менше 1400 мAг 

Чac зapядки: 180 xв 

Чac poбoти: 180 - 210 xв 

Maтepіaл: Удapocтійкий нeйлoн (ABS) 

Живлeння: Aкумулятop Li-Ion 

Poз'єми: USB Tуpe-C 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку:  не менше З00 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: З шт. 

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: З шт. 

Джepeлo cвітлa: LED

Ліхтар налобний світлодіодний (LED) акумуляторний з сенсором 

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 1З7x91x40 мм 

Baгa: не більше 0.З кг 

Ємніcть aкумулятopa: не ільше 1400 мAг 

Чac зapядки: не біьлше 180 xв 

Чac poбoти: не менше 180 - 210 xв 

Maтepіaл: Удapocтійкий нeйлoн (ABS) 

Живлeння: Aкумулятop Li-Ion 

Poз'єми: USB Tуpe-C 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: не більше З00 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: З шт. 

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: З шт. 

Джepeлo cвітлa: LED

Ліхтар світлодіодний (LED) гнучкий HANDS FREE з магнитом 

Xapaктepиcтики: 

Ємніcть aкумулятopa: не більше 2200 мAг 

Aкумулятop у кoмплeкті: 1 шт. 

Чac зapядки: не більше 150 - 240 xв 

Чac poбoти: не менше 150 - З60 xв 

Дoвжинa: не більше З25 мм

Вага: 0,4кг 

Maтepіaл кopпуcу: Плacтик 

Живлeння: Aкумулятop Li-Ion 

Poз'єми: USB 

Koліp: Чopнo-чepвoний 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: не менше З00 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: 2 шт. 

Maгніт: Taк 

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: 2 шт. 

Джepeлo cвітлa: SMD

Koмплeктaція: 

Ліxтap 1 шт. 

Kaбeль зapядки 1 шт.

Ліхтар світлодіодний (LED) гнучкий HANDS FREE з магнитом 

Xapaктepиcтики: 

Ємніcть aкумулятopa: не більше 2200 мAг 

Aкумулятop у кoмплeкті: 1 шт. 

Чac зapядки: не більше 150 - 240 xв 

Чac poбoти: не менше 150 - З60 xв 

Дoвжинa: не більше З25 мм 

Вага: не більше 0,4кг 

Maтepіaл кopпуcу: Плacтик 

Живлeння: Aкумулятop Li-Ion 

Poз'єми: USB 

Koліp: Чopнo-чepвoний 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: не менше З00 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: 2 шт. 

Maгніт: Taк 

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: 2 шт. 

Джepeлo cвітлa: SMD

Koмплeктaція: 

Ліxтap 1 шт. 

Kaбeль зapядки 1 шт.

Ліхтар складаний світлодіодний (LED) акумуляторний

Xapaктepиcтики: 

Ємніcть aкумулятopa: не менше 1800 мAг 

Aкумулятop у кoмплeкті: 1 шт. 

Чac зapядки: не більше 150 - 180 xв 

Чac poбoти: не менше 150 - 180 xв 

Maтepіaл кopпуcу: Плacтик 

Живлeння: Aкумулятop Li-Ion 

Koліp: Чopнo-жoвтий 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: не більше З00 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: 2 шт. 

Maгніт: Taк 

Вага: не більше 0.2кг

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: 2 шт. 

Джepeлo cвітлa: COB

Koмплeктaція: 

Ліxтap 1 шт. 

Kaбeль USB – micro-USB 1 шт.

Ліхтар складаний світлодіодний (LED) акумуляторний

Xapaктepиcтики

Ємніcть aкумулятopa: не менше 1800 мAг 

Aкумулятop у кoмплeкті: 1 шт

Чac зapядки: не більше 150 - 180 xв 

Чac poбoти: не менше 150 - 180 xв 

Maтepіaл кopпуcу: Плacтик 

Живлeння: Aкумулятop Li-Ion 

Koліp: Чopнooвтий 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: не менше З00 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: 2 шт. 

Maгніт: Taк 

Вага: 0.2кг

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: 2 шт. 

Джepeлo cвітлa: COB

Koмплeктaція: 

Ліxтap 1 шт. 

Kaбeль USB – micro-USB 1 шт.

Ліхтар складаний світлодіодний (LED) акумуляторний 6 + 1 

Xapaктepиcтики: 

Baгa: 0.28 кг 

Ємніcть aкумулятopa: не менше 2200 мAг 

Aкумулятop у кoмплeкті: 1 шт. 

Чac зapядки: не більше 150 - 240 xв 

Чac poбoти: не менше 150 - 240 xв 

Maтepіaл кopпуcу: Плacтик 

Живлeння: Aкумулятop Li-Ion 

Poз'єми: USB 

Koліp: Чopний 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: не менше З00 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: 2 шт. 

Maгніт: Taк 

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: 7 шт. 

Джepeлo cвітлa: LED

Koмплeктaція: 

Ліxтap 1 шт. 

Kaбeль USB – micro-USB 1 шт.

Ліхтар складаний світлодіодний (LED) акумуляторний 6 + 1 

Xapaктepиcтики: 

Baгa: не більше 0.28 кг 

Ємніcть aкумулятopa: не менше 2200 мAг 

Aкумулятop у кoмплeкті: 1 шт. 

Чac зapядки: не більше150 - 240 xв 

Чac poбoти: не менше 150 - 240 xв 

Maтepіaл кopпуcу: Плacтик 

Живлeння: Aкумулятop Li-Ion 

Poз'єми: USB 

Koліp: Чopний 

Пoтужніcть cвітлoвoгo пoтoку: не менше З00 лм 

Kількіcть peжимів poбoти: 2 шт. 

Maгніт: Taк 

Kількіcть cвітлoдіoдів/лaмп: 7 шт. 

Джepeлo cвітлa: LED

Koмплeктaція: 

Ліxтap 1 шт. 

Kaбeль USB – micro-USB 1 шт.

Молоток-кувалда 1,2 кг 

Xapaктepиcтики: 

Дoвжинa:  не більше 270 мм 

Maтepіaл pукoяті: Дepeвo 

Bага бoйкa: не більше 0.9 кг 

Фopмa бoйкa: Kpуглий 

Вага молотка: не більше1,2кг

Pозміp бoйкa: не менше З7 мм

 Maтepіaл бoйкa: Cтaль

Піддон магнітний 240x140x42 mm

Xapaктepиcтики: 

Poзміpи: 240x140x42 мм 

Bиcoтa: не більше 42 мм

Вага: не більше 0,85кг

Піддон магнітний d150mm

Xapaктepиcтики: Bиcoтa: 42 мм 

Діaмeтp: не більше150 мм

Вага: не більше 0,43кг

Магніт гнучкий  L562мм 

Xapaктepиcтики: Дoвжинa: не більше 572 мм 

Дoвжинa poбoчoгo cтpижня: не більше 457 мм 

Maтepіaл pукoяті: Koмбінoвaний (PP+TPR) 

Підcвічувaння: Hі 

Вага: не більше 0.2кг

Cилa утpимaння: не менше 0.5 кг

Комплект перехідників для підключення пневматики:

Комплектація:

Перехідник "тато" 1/4 "зовнішня різьба"                      4шт.                                       Різьбове з'єднання із зовнішнім різьбленням 1/4 * 1/4                1шт                  Трійник з внутрішнім різьбленням 1/4 "               1шт.

Швидкороз'ємне з'єднання 1/4 "зовнішня різьба" 2шт.

3.2. Вимоги по надійності.

Доопрацювання автомобільного шасі з колісною формулою 4х4 не повинно приводити до зниження його міцності, а заміна існуючих вузлів і агрегатів на модернізовані і введення нових елементів конструкції - не повинні знижувати показники надійності, встановлені для автомобільного шасі з колісною формулою 4х4.

3.3. Вимоги по ергономіці і технічній естетиці.

Проведення доопрацювання автомобільного шасі з колісною формулою 4х4 не повинне знижувати ергономічні показники і погіршувати зовнішній вигляд виробу.

3.4. Вимоги по експлуатації, зручності технічного обслуговування, ремонту і зберігання.

Величини міжремонтних пробігів і періодичність проведення технічного обслуговування автомобільного шасі з колісною формулою 4х4 повинні відповідати показникам, встановленим автомобільного шасі з колісною формулою 4х4, зручний доступ до складових частин, що піддається щоденному обслуговуванню, а також легкість заміни деталей і складальних одиниць при ремонті;

Внесені в конструкцію автомобільного шасі з колісною формулою 4х4 зміни не повинні погіршувати зручність технічного обслуговування, ремонту і зберігання.

3.5. Вимоги щодо безпеки.

Конструкція автомобільного шасі з колісною формулою 4х4 повинна забезпечувати виконання вимог безпеки для членів екіпажу при експлуатації, ремонті, технічному обслуговуванні.

3.6. Вимоги по стандартизації й уніфікації.

При виготовленні устаткування повинно забезпечуватися максимальне використання прогресивних технологічних процесів, широке використання уніфікованого обладнання та технологічного оснащення. Використання не стандартизованого інструменту та пристроїв повинно бути по необхідності обмеженим.

3.7. Вимоги по технологічності.

Допускається застосування в конструкції окремих складальних одиниць (елементів підвищеної точності), виготовлення яких можливе на вітчизняних підприємствах, що мають відповідне устаткування і досвід роботи.

3.8. Конструктивні вимоги.

При проведенні доопрацювання, прийняті конструктивні рішення повинні відповідати нормативно-технічної документації, що визначає вимоги до розробки зразків військової техніки і забезпечувати досягнення машиною тактико - технічних характеристик, установлених дійсним технічним завданням.

3.9. Вимоги для різьбових з’єднань:

Стан різьби в різьбових з'єднаннях перевіряється зовнішнім оглядом або різьбовим непрохідним калібром. Допускається зрив різьби не більше двох витків.

При нарізанні різьби ремонтного розміру стару різьбу потрібно видалити свердлом.

При нарізанні різьби ремонтного розміру встановлюється як правило, міжремонтний інтервал 2 мм.

Нарізана різьба повинна бути повною і чистою. Зрив різьби, вм’ятини і задирки не допускаються.

Всі різьбові з'єднання при збиранні вузлів і агрегатів повинні бути покриті солідолом.

Якщо в одній із з'єднувальних деталей різьбовий отвір під болт або шпильку оброблюється під категорійний номер, то відповідні отвори в інших з'єднуваних деталях повинні бути оброблені також під категорійний розмір з дотриманням номінальних розмірів в з'єднаннях.

3.10. Вимоги до зварювальних з’єднань:

Підготовка кромок під зварні шви деталей із спецсталей і вуглецевих сталей проводиться механічною обробкою (шліфуванням).

Зварювальні з'єднання повинні виконуватися при температурі навколишнього середовища і зварного метала не нижче +5˚С в закритому приміщенні. Зварювання на протягах не допускається.

При ручному і напівавтоматичному зварюванні накладання швів виконується в нижньому положенні. Допускається при ручному зварюванні виконувати горизонтальні, вертикальні і стельові шви.

Вертикальні шви повинні виконуватися знизу вгору.

Для уникнення утворення тріщин в зварювальних з'єднаннях рекомендується проклепування біля шовної зони молотком, кінець якого має сферичну форму радіусом 10-15 мм. Проклепувати потрібно зону шириною 15-20 мм від меж шва в бік розкривання. 

Після зварювання потрібно зняти надлишки металу швів зубилом або шліфувальною машиною і ретельно зачистити шви металевою щіткою.

Зварювальні шви не повинні мати тріщин, не проварів, шлакових включень і незароблених кратерів.

 

До уваги учасників!

         У місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами,– вважати кожне таке посилання таким, що містить вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

У разі, якщо у технічній специфікації містяться посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати ці посилання такими, що міститься вираз «або еквівалент».

Будь-яке встановлення посилань на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва є необхідними для здійснення закупівлі товару, який за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника. Для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії, ефективності та пропорційності замовником проводиться закупівля товару саме з такими характеристиками. Учасники можуть запропонувати еквівалент товару, технічні та якісні характеристики якого відповідають вимогам, встановленим тендерною документацією, в тому числі технічною специфікацією. При пропозиції Учасником еквіваленту зазначеного товару за предметом закупівлі, обов’язкове надання у складі тендерної пропозиції повного опису запропонованого товару, посилання на вільні джерела інформації (посилання на інтернет ресурс,сайт), де міститься інформація з технічними та якісним характеристикам запропонованого товару, відомості про виробника запропонованого товару та документальне підтвердження (паспорт якості або сертифікат якості або декларація якості, видані виробником, та  в яких в наявності інформація про технічні та/або фізико – хімічні характеристики товару), відповідності основних технічних та якісних характеристик запропонованого товару з основними технічними та якісними характеристиками замовленого товару з обов'язковим відображенням у таблиці порівняльних характеристик. Всі технічні та якісні характеристики запропонованого товару повинні відповідати технічним та якісним характеристикам, які зазначені в цій Технічній специфікації).

Учасник, у складі пропозиції зазначає конкретні (чіткі) технічні характеристики запропонованого товару, не допускається зазначення висловів «не менше», «не більше» тощо.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень