Благодійний фонд « Бути успішним»

Дата: 18.12.2023 14:00
Кількість переглядів: 288

Фото без опису

Благодійний фонд « Бути успішним» це український проєкт під патронатом світової єврейської спільноти фонду World Jewish Relief, опікується ВПО в місті Одеса з прифронтових територій:Херсонської, Запорізької,Донецької і Луганської та інших областей. 

Має 4 напрямки :

 1.«Дитячій центр» де на сьогоднішній день навчається понад 80 дітей 1-11 класів. Сторінка інстаграм https://www.instagram.com/school_wjr?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA==

- «повний день» Дитина навчається в центрі під наглядом вихователів 8.00-17.00, має додаткові уроки з української мови, математики та англійської мови, заняття з психологом, швидкочитання для молодших, уроки з профорієнтації для старших та інше.

- «Суботні факультативи» Для дітей 5-11 класів які не відвідують центр на повний день. Це безкоштовні уроки по 2 години кожен з української і англійської мови, математики.

-«Недільні факультативи» Для дітей 5-11 класів які не відвідують центр на повний день. Це безкоштовні уроки по 2 години кожен з Історії України, інформатики, хімії та фізики.

 - «Он лайн» Вечірні заняття протягом тижня у невеликих групах з української мови, англійської мови, математики. 

 Реєстрація https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPdAxGnneWGVDdNFlNqJnIziyM7CgNjRO7pCN5FjsBrYEPhA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 

Адреса м. Одеса пров. Чайковського 12 

2. Проєкт « Працевлаштування» допомагає знайти роботу в місті Одеса, має обширну вайбер спільноту де кожен день публікуються вакансії і пропозиції. Безкоштовні курси підвищення чи перекваліфікації , допомагає інструментами, матеріалами для успішного початку самозайнятості.

 Проводить регулярні тренінги по написанню бізнес плану, податкової грамотності, та інші. Постійно триває запис на допомогу інструментом на суму 10 000 грн для самозайнятих осіб ВПО 

 Сторінка інстаграм https://www.instagram.com/job_wjr?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA==

реєстрація на допомогу «інструменти» forms.gle/VpTjfHGFhwWPjk7E6 

Реєстрація у проєкт «працевлаштування» forms.gle/bDxi7fLDR6Rn3e1V7 

 Вікові обмеження 25-60 років 

 3. «Гуманітарний блок» Допомагає ВПО сертифікатами в епіцентр номіналом 2.500 та іншим Працює на території Одеської, Миколаївської та Херсонської областей за виключенням тимчасово окупованих територій.

Реєстрація docs.google.com/forms/d/1SWf5D8m1q92c_rLHsG2czA1g5qqrKsge7g5nBSRMH9A/edit 

4 напрямок фонду це онлайн навчання для дітей які досі перебувають у Херсоні та області ( окрім тимчасово окупованих) Діти мають постійний звʼязок з психологом фонду та відвідують уроки з української мови, англійської мови та математики. 

Координатор у Херсоні 0 (50) 391 77 69Вікторія 

Головний офіс фонду м. Одеса, вул Садова 11 

Телефон для довідок та звʼязку з громадськістю, з питань зарахування дітей до навчального центру +380 (99) 416 49 05 

 Все буде Україна


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень