Вітання з Днем ЗСУ.

Дата: 06.12.2023 09:52
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

6 грудня Україна святкує День Збройних Сил – свято мужніх і відповідальних захисників. Тих, хто першими бере на себе удар і видбиває його заради миру та спокою українського народу.

Свято започатковане постановою Верховної Ради України у 1993 році. Дата святкування була обрана не випадково – саме 6 грудня 1991 року було ухвалено закон "Про Збройні Сили України".

До повномасштабного вторгнення РФ, цей день відзначався урочистою церемонією покладання квітів до могили Невідомого солдата, відбувалися урочисті збори, церемонії вручення державних нагород, святкові концерти, проводилися паради і виставки військової техніки в різних містах.

Вітаю із Днем ЗСУ всіх військовослужбовців. Ви щодня ризикуєте своїм життям, стримуючи натиск та зазіхання на суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Величезна подяка та низький уклін усім, хто захищає Україну, сприяє зміцненню обороноздатності її армії та втілює мрію кожного українця про щасливе, мирне майбутнє.

У День Збройних Сил України хочу побажати усім військовим сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової ПЕРЕМОГИ.

Зичу незгасимого оптимізму, міцного здоров’я, прогресивних успіхів на оборонних та наступальних рубежах, надійних тилів, Божих благословень Вам і Вашим рідним!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

 

Дачненський сільський голова                   Руслан СИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень