МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

Дата: 05.12.2023 08:58
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

      Кожного року, 5 грудня, волонтери в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтерів, присвячений особам, що займаються волонтерством добровільно та безкорисливо. Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

Найбільш потужний сплеск українського волонтерства відбувся у 2014 році, коли путінська росія розв’язала проти нас так звану гібридну війну. Після повномасштабного вторгнення росії в Україну волонтерська діяльність українців збільшилася в рази.

       Кожен патріот своєї Батьківщини вважає своїм обов’язком наближати перемогу над ворогом чи то на полі бою, чи то в тилу, приєднавшись до волонтерського руху.

       Шановні волонтери! Прийміть щиру вдячність за вашу працю, за сміливість, наполегливість, за вміння розпізнати потреби людей і вчасно допомогти, за ваші палкі серця, що зігрівають людські душі.

Бажаємо усім вам міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя та всіляких гараздів життя. Нехай доля щедро винагородить вас і поверне сторицею все те, що ви так щиро робите для інших. А головне – принесе в наш спільний дім мир та довгоочікувану перемогу!

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень