Проблема чистоти вулиць є дуже актуальною.

Дата: 22.11.2023 15:02
Кількість переглядів: 272

Фото без опису

Багатьом людям не байдуже, як виглядає їхнє помешкання. Усі намагаються зробити його затишнішим та чистішим, але чомусь ці намагання поширюються тільки на квартиру, дім, двір... Під’їзди, вулиці, парки часто залишаються поза увагою людей. Але громада – такий самий дім, як власна кімната. Чому ж не зробити його чистішим?

Іноді доводиться бачити насправді шокуючі приклади недбальства. Попри всі стереотипи щодо того, які люди є неохайними та некультурними, джерелом сміття на вулиці часто стають найнеочікуваніші верстви населення. Так, мама, гуляючи з малечею, може запросто викинути серветку на асфальт, солідний чоловік, отримавши рекламку і прочитавши її, кидає папірець собі просто під ноги. Такі випадки не виняток, а результат спостережень багатьох людей, не байдужих до обличчя рідної громади.

Пам’ятаймо чудове правило: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять! Хоч якою буде робота комунальних служб, із тотальним недбальством і безкультур’ям їм не впоратись. Прикро дивитися, коли зеленіє трава, цвітуть квіти і на цій красі − гори сміття. Тому чистота наших населених пунктів залежить від кожного з нас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень