Фотозвіт.

Дата: 26.10.2023 10:38
Кількість переглядів: 243

        Службою у справах дітей Дачненської сільської ради 24 жовтня 2023 року було проведено два заходи один за підтримки дитячого фонду «Вітри змін» для дітей під опікою, сімей які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей ВПО.

Фондом надано 34 комплекти зимового одягу та взуття від 0 до 14 років, а також проведено бесіди з батьками, опікунами щодо потреб на майбутній зимовий період. Виявлено сімї, які не забезпечені твердим паливом для опалення осель в осіньо-зимовий період, в найближчий час будемо сприяти в спонсорській допомозі та придбанні твердого палива для цих сімей.

        За підтримки громадської організації Жіночий Центр «Підтримка, Захист та  Турбота» були запрошені в сільський клуб Чорноморський жінки (багатодітних сімей, матері-одиначки, сім’ї які опинилися в кризовій ситуації, опікуни і ВПО).

       Представники даної організації Лариса та Дарія провели анкетування та бесіди  з жіноцтвом. На заході були присутні представники донори «STICHTINC VLUCHTELINC». Наприкінці заходу 30 сімей нашої громади отримали гігієнічні набори та дорожні аптечки.
      Щиро дякуємо громадській організації «Підтримка, Захист та Турбота».

Зичимо всім злагоди, натхнення та миру.

       Сподіваємось на  взаємну спільну співпрацю в майбутньому. Все буде - Україна!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень