Матеріальна допомога.

Дата: 14.10.2023 08:49
Кількість переглядів: 248

Фото без опису    В зв’язку з атакою дронами об’єктів які розташовані на території Дачненської сільської ради, яка відбулася в ніч з 9.10.2023 на 10.10.2023 р. було пошкоджено житлові будинки та об’єкти житлової інфраструктури. 10.10.2023 року, комісією Дачненської сільської ради було проведено обстеження житла, зруйнованого (пошкодженного) внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації, та складено акти про пошкодження.

Зважаючи на те, що це не перший випадок обстрілу нашої громади, який призводить до руйнації об’єктів інфраструктури – за ініціативою Дачненського сільського голови Сича Руслана Сергійовича, депутатським корпусом розроблено та затверджено програму  матеріальної допомоги мешканцям громади, житло яких пошкоджено (зруйновано), з виплатою грошових коштів власникам житла. Допомога буде виплачуватися з 20 листопада після обробки заяв від мешканців та надання необхідних документів.

Інформуємо про можливість мешканців отримання матеріальних коштів на відновлення зруйнованого майна з державного бюджету, шляхом подання заявки на платформі державного сервісу «Дія» еВідновлення за посиланням:  https://erecovery.diia.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень