"Дія. Цифрова освіта"

Дата: 26.06.2023 10:00
Кількість переглядів: 97

              Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської обласної державної адміністрації, забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сферах: цифровізації, цифрового розвитку, цифрових інновацій та технологій, розвитку інформаційного суспільства, інформатизації, розвитку цифрових навичок та цифрових прав громадян, бере участь у формуванні державної політики цифровізації освіти та розробленні професійних стандартів з питань цифрової грамотності; організовує навчання та готує пропозиції щодо вдосконалення системи розвитку цифрових навичок громадян, Положенням про Єдиний державний веб-портал цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 10.03.2021 № 184 визначено мету, основні завдання, функціональні можливості та суб’єктів Єдиного державного веб-порталу цифрової освіти «Дія. Цифрова освіта» (далі – Вебпортал цифрової освіти; Дія.Освіта). 

Веб-портал цифрової освіти має офіційну адресу в Інтернеті – osvita.diia.gov.ua. Веб-портал цифрової освіти призначений для реалізації права кожного на якісну та доступну освіту шляхом забезпечення створення можливості дистанційного навчання через Інтернет. Це освітні серіали, що дозволяють українцям відкрити нові кар’єрні можливості та зробити перший крок до нової професії.

Користувач Дія.Освіта може створити персональну траєкторію навчання, вибравши ті навички, які цікавлять найбільше, щоб отримати персоналізовані освітні серіали. Для тих, хто ще не визначився з пріоритетами, доступний тест для пошуку професії – на основі відповідей користувачу будуть запропоновані рекомендації щодо навчання та перелік актуальних вакансій.  Ще більше інформації за посиланням : (https://osvita.diia.gov.ua/) .

 

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень