1 червня - Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 08:03
Кількість переглядів: 76

 Фото без опису

  Щороку в перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкується Міжнародний день захисту дітей. Рішення про створення такого свята було прийнято під час сесії Міжнародної демократичної федерації жінок 1949 року в Парижі. Заснування такого дня ініціювали через те, що в багатьох країнах світу залишилося чимало дітей без батьків та даху над головою після Другої світової війни.

    Вперше Міжнародний день захисту дітей відсвяткували в 50 країнах вже наступного 1950 року. Відтоді подія стала однією з наймасштабніших у всьому світі. Головна мета свята - привернути увагу громадськості, урядових установ та організацій до проблем, що спрямовані на реалізацію різноманітних заходів для забезпечення добробуту дітей в світі.

Цього року (як і минулого) ми відзначаємо це свято з відчуттям гіркого болю та смутку, адже в країні йде повномасштабна війна, у якій уже загинули тисячі мирних мешканців, серед яких обірвані дитячі життя, тисячі дітей втратили своїх батьків, свої домівки.

    У цей день бажаємо кожній дитині міцної сімʼї і всього необхідного для безтурботного дитинства.

⠀⠀Посмішки наших дітей - це найкраще, що може радувати погляд. У них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване серце.

⠀⠀Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

⠀⠀Дорогі діти! Ви-майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні. Нехай життя буде чудове, повне казок і сміху, радощів та веселощів.

Нехай збуваються всі ваші бажання, а батьки завжди будуть вам підтримкою та опорою.

⠀⠀Закликаємо усіх, сьогодні й кожного наступного дня, зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді, маленькі громадяни виростуть достойними людьми і неодмінно стануть гордістю України. Зі святом! Миру, любові та злагоди усім родинам!

З повагою, служба у справах дітей Дачненської сільської ради!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень