Фотозвіт

Дата: 17.05.2023 13:08
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Вже більше 50 років гарною традицією більшості демократичних країн світу є Молитовні Сніданки. Від США та Європи, до Ізраїлю та Південної Кореї – молитовні сніданки об’єднують країни, національні еліти, є майданчиком побудови відносин та пошуку порозуміння. Традиція їх проведення глибоко вкоренилася і в українське суспільство. Такі заходи проводяться вже понад десять років на національному рівні та на місцях майже в кожному регіоні України.
З початку війни в Україні молитовні сніданки стали платформою для залучення допомоги та інструментом заклику серед країн Європи та США для надання всебічної міжнародної підтримки Україні: військової, політичної, гуманітарно – економічної.

Дачненський сільський голова Руслан Сергійович Сич, прийняв особисту участь у IV Молитовному сніданку Одещини, який відбувся 17 травня 2023 року за участі керівництва Одеської області, Одеського району, депутатів Верховної Ради України та місцевих рад, представників бізнесу, духовенства та міжнародних гостей.
Спеціальний гість: Курт Волкер – Посол США в НАТО (2008 – 2009), Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України (2017 – 2019), Директор Інституту Маккейна з 2011 року. Один із найактивніших лобістів допомоги Україні у Вашингтоні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень