Робоча нарада.

Дата: 24.04.2023 12:37
Кількість переглядів: 228

24.04.2023 у приміщенні сільської ради пройшла робочої наради з представниками Одеського РУ ГУДСНС України в Одеській області під головуванням Дачненського сільського голови Руслана Сергійовича Сича.

На заході були присутні: заступник начальника управління – начальник відділу організації заходів цивільного захисту Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області підполковник служби цивільного захисту Антонов С.С.; головний фахівець відділу організації заходів цивільного захисту Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області капітан служби цивільного захисту Вєлєв І.М.; начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Біляївської ТГ Одеського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області підполковник служби цивільного захисту Шарбатов Р.В.; перший заступник Дачненського сільського голови Караман Г. П. заступник сільського голови з питань законності та по роботі з правоохоронними органами Барбаш М. І.

Розглянуто основні питання:

  1. Про внесення змін до деяких законодавчих актів з питань організації та

        забезпечення цивільного захисту органами місцевого самоврядування.

  1. Про порядок утворення та функціонування формувань цивільного захисту на території громади (територіальні, об’єктові, добровільні).
  2. Про порядок утворення та роботи мережі консультаційних пунктів на території громади для навчання непрацюючого населення.
  3. Про стан укриття населення на території громади у захисних спорудах цивільного захисту та оцінка їх готовності.
  4. Про роботу місцевої комісії ТЕБ та НС, дотримання відповідного плану роботи на поточний період, контроль виконання рішень.
  5. Про заходи щодо забезпечення протипожежного захисту населених пунктів, природних екосистем та сільгоспугідь у весняно-літній пожеженебезпечний період 2023 року.
  6. Про забезпечення пожежної безпеки, попередження виникнення пожеж, загибелі та травмування людей на пожежах.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень