Доброго дня, шановні односельці та мешканці нашої громади!

Дата: 13.10.2022 23:59
Кількість переглядів: 577

Фото без опису

Від щирого серця вітаю вас з 276–ою річницею з дня заснування села Дачне, з Днем захисників та захисниць України, Днем українського козацтва та  храмовим святом Покрови пресвятої Богородиці.
Сьогоднішнє свято проходить у важкі для рідної України часи. Наш народ вкотре доводить усьому світові, що він сильний духом та згуртований, незламний у боротьбі за свою незалежність, відповідальний за свої дії. Саме зараз від нас залежить, якою буде рідна держава у майбутньому . Ми впевнені в тому, що зможемо відстояти землю, яку боронили наші діди та прадіди.
Сьогодні, коли наші кращі сини та доньки захищають рідну державу, ми повинні всіляко допомогти їх сім’ям та батькам, а також людям, які через війну вимушені були переїхати зі своїх осель до нашого села. 
Висловлюю щиру вдячність мешканцям нашої громади, які в скрутний час  допомагають іншим людям, надають посильну допомогу Збройним силам України. Хочу подякувати підприємцям, які долучились до цієї справи, нашим хлопцям, які здійснюють патрулювання та оберігають спокій в нашій громаді і вдень і вночі, працівникам сільської ради,  комунальним підприємствам та всім структурним підрозділам сільської ради за незламність та стійкість перед будь-якою загрозою.
Вже сьогодні розпочинається робота з відбудови об’єктів нашої громади, які постраждали внаслідок ракетного обстрілу. Велика вдячність Президенту України, обласній та районній раді за підтримку у вирішенні питань відновлення цих установ, розуміння важливості проблем нашого рідного села. 
У цей особливий день хочу побажати всім міцного здоров’я, достатку, злагоди в родинах і найголовніше –  мирного неба над нашою державою, а Дачному – подальшого процвітання.
СЛАВА УКРАЇНІ !

                     Дачненський сільський голова                            Руслан СИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень