Одеська районна державна адміністрація інформує...

Дата: 31.08.2022 10:21
Кількість переглядів: 229

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук взяв участь у відкритті Волонтерського форуму: «Зустріч друзів України» та нагородив цінним подарунком, Почесними грамотами і Подяками причетних.
На захід були запрошені волонтерські організації Румунії, Молдови та США, що в рамках міжнародної співпраці допомагають нашим бійцям і громадянам України та сприяють передачі гуманітарної допомоги, медикаментів, продуктових наборів та технічних засобів.
«Від імені начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та від себе особисто вітаю всіх учасників заходу та дякую вам за вашу віддану діяльність. Традиційно ми збираємось для об’єднавчої молитви за Україну, за мир, за єдність і духовність нашого народу. Сьогодні ми будемо молитись і за перемогу України в цій жахливій війні, що розв’язала російська федерація. У надважкий період для України ми звертаємось з молитвою до Бога, просимо сили та незламності. Переконаний, що сьогоднішня наша спільна молитва буде почута Всевишнім, стане оберегом для наших захисників і для усієї України. З вірою переможемо!»,- зазначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень