Одеська районна державна адміністрація інформує...

Дата: 22.07.2022 15:27
Кількість переглядів: 282

Служба у справах дітей Одеської районної військової адміністрації продовжує свою діяльність у напрямку соціального захисту дітей, долею яких опікується держава.

Сьогодні, як ніколи, пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування є УСИНОВЛЕННЯ.

Усиновлення - відповідальний крок, який роблять люди наділені милосердям, бажанням дарувати любов дитині, яка була позбавлена простих радощів дитинства, бажанням виховувати маленьких українців в дусі взаємоповаги та родинної підтримки.

Громадяни, які бажають усиновити дитину, можуть отримати консультацію щодо процедури у Службі у справах дітей за місцем свого проживання, а також в онлайн режимі через Єдиний державний веб-портал електронних послуг за посиланням https://diia.gov.ua/.../konsultaciya-z-usinovlennya-ditini.

Спільна, злагоджена діяльність спеціалістів Служби у справах дітей ОРВА та потенційних усиновлювачів дає можливість реалізувати право дитини виховуватись в сім’ї!

Ми завжди раді відповісти на запитання за номером телефону: 0965820876, або будемо раді вас бачити для консультації за адресою: м. Одеса, просп. Шевченка, буд. 12, каб. 501.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень