УВАГА!

Дата: 15.04.2022 21:55
Кількість переглядів: 1364

ДО ВІДОМА ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ВІЙСЬКОВОМУ ОБЛІКУ У ДАЧНЕНСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ РАДІ!

На виконання Указу Президента України №69/2022 «Про загальну мобілізацію», Конституції України, Законів України «Про оборону України», «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», згідно розпорядження №37 2-го відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, ВСІМ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИМ НАЛЕЖИТЬ ОБОВ’ЯЗКОВО ПРИБУТИ 18 КВІТНЯ 2022 РОКУ ЗА АДРЕСОЮ: М.БІЛЯЇВКА, ВУЛ.КОСТІНА, 52.

При собі мати паспорт, довідку про реєстрацію місця проживання особи, ідентифікаційний код та військовий квиток.

ОБОВ’ЯКОВО ПЕРЕД ПОЇЗДКОЮ ДО 2-ГО ВІДДІЛУ РТЦК ТА СП ПРИЙТИ ОСОБИСТО ДО ДАЧНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ СПИСКУ МОБІЛІЗОВАНИХ ПО ГРОМАДІ.

Також повідомляємо, що ваша неявка до 2-го відділу РТЦК та СП буде розцінюватися як спроба ухилення від виконання військового обов’язку, що тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.

При наявності броні з місця роботи військовозобов'язані ПОВИННІ ОБОВ'ЯЗКОВО надати документи про бронювання до 2-го відділу РТЦК та СП для її актуалізації. Без цих дій ваше бронювання не буде дійсним! 

Всіх військовозобов’язаних, хто не прибуде 18 квітня 2022 року до 2-го відділу РТЦК та СП буде включено до списку, який буде надіслано до Національної поліції для їх розшуку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень